ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:08
 

Ανόρθωση: Ένα καυτό Σαββατοκυρίακο νοτιοανατολικά της Μόσχας

Παντελή και Γιάγκου τα παίζουν όλα για όλα στο κεφάλαιο Μίχαλ Ντούρις

Newsroom 24sports

Μπορεί οι καιρικές συνθήκες του εορταστικού τριημέρου να προβλέπουν βροχές, ωστόσο για τους φίλους της Ανόρθωσης, η θερμοκρασία θα είναι σε υψηλά επίπεδα καθώς προδιαγράφεται ένα «καυτό» Σαββατοκυρίακο στη Ρωσία. Περίπου 1500 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Μόσχας, βρίσκεται το Όρενμπουργκ, εκεί όπου βρίσκεται από τα μέσα της εβδομάδας ο πρόεδρος της εταιρίας, Ανδρέας Παντελή, συνοδευμένος από τον στενό του συνεργάτη Δρ. Κυριάκο Γιάγκου.

Η αποστολή των δύο ανδρών είναι γνωστή μιας και ο πρώτος σήκωσε μανίκια και ανέλαβε προσωπικά και εκ του σύνεγγυς τις διαπραγματεύσεις με την ομάδα η οποία κατέχει τα δικαιώματα του Μίχαλ Ντούρις. Ο Σλοβάκος επιθετικός πραγματοποίησε το πιο παραγωγικό εξάμηνο της καριέρας του με τη φανέλα της «Μεγάλης Κυρίας», παραμένει ενεργό στοιχείο της εθνικής της χώρας του και σαφέστατα έχει κλέψει καρδιές στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Υπάρχει επίγνωση ότι η απόκτηση του Σλοβάκου με ελευθέρα μεταγραφή είναι μια εξαιρετικά δύσκολη

Ακόμα και το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ, το οποίο στην πορεία εξασθένησε, δεν ήταν ικανό να μειώσει το ενδιαφέρον των κυανολεύκων της Αμμοχώστου για τον ικανότατο κεντρικό επιθετικό, ο οποίος τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις προτεραιότητες του καλοκαιρινού προγραμματισμού. Τα δεδομένα είναι δύσκολα μιας και η Όρενμπουργκ μπορεί μεν να μην υπολογίζει τον Μίχαλ Ντούρις, ωστόσο θέλει να αποσβέσει ένα σημαντικό ποσοστό των εξακόσιων χιλιάδων ευρώ που αποταμίευεσε προκειμένου να τον κάνει δικό της.

Από πλευράς Ανόρθωσης υπάρχει επίγνωση ότι η απόκτηση του Σλοβάκου με ελευθέρα μεταγραφή είναι μια εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση, μιας και η αγοραστική ικανότητα της ομάδας της Αμμοχώστου είναι περιορισμένη. Από την άλλη πλευρά, οι επιδέξιοι χειρισμοί ενός έμπειρου παράγοντα και διαπραγματευτή όπως ο Ανδρέας Παντελή, επιτρέπουν συγκρατημένη, έστω, αισιοδοξία.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Άμεση Ανάλυση: Η διαπόμπευση της Δικαιοσύνης και το μαντολίνο του Νικολάτου

«Οχι να παραιτη8ει μονο -- αν εκαμε παραπτωμα, να κατηγορη8ει... Αρκετα με "παραιτουμαι, παιρνω οτι πηρα ...»
τικ τακ  |  21:35

Ενώπιον της Βουλής ο Πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου

«Η ποταποτητα καποιων δικαστων φαινεται και απο την κίνηση αγωγης εναντιον του κρατους οταν τους απεκοψε ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  08:10

Ενώπιον της Βουλής ο Πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου

«Άμαν ε...... η ρκα έβαλε τζιαί ρομανίσι!»
XXX  |  08:03

Όχι Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου στην κάθοδο Ελλαδιτών ιατρών

«ΚΑΛΑ, ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΓΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ???????»
ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ  |  13:54

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X