ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:18
 

Ανόρθωση: Επιστρέφει και βάζει εμπρός

Την Τρίτη (29/5) αναμένεται στην Κύπρο ο Ρόνι Λέβι

Newsroom 24sports

Μετά τις διακοπές του στη Νέα Υόρκη και την επιστροφή στην πατρίδα του, ο Ρόνι Λέβι παίρνει το αεροπλάνο για Κύπρο προκειμένου να ασχοληθεί με τον πρόγραμματισμό της νέας χρονιάς, η οποία συνοδεύεται από υψηλότερες απαιτήσεις.

Δρομολογεί εξελίξεις η επιστροφή του Λέβι

Με τα τωρινά δεδομένα, ο Ισραηλινός τεχνικός επιλέγει να κλείσει τα αυτιά στις σειρήνες από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, το οποίο σαφώς και τον ενδιαφέρει, αλλά η αργοπορία στις διαπραγματεύσεις και την προσέγγιση, δεν του επιτρέπει το ρίσκο της αναμονής.

Ο προπονητής της «Μεγάλης Κυρίας» αναμένεται να επιστρέψει στο νησί αύριο, 29 Μαϊου 2018 και η παραμονή του εδώ θα συμπεριλάβει συναντήσεις με τον Ανδρέα Παντελή ώστε να σημειωθεί η πρόοδος που έχει επιτευχθεί και τα επόμενα βήματα. Ο Ισραηλινός θα αναμένει την ενημέρωση των πεπραγμένων στην Ρωσία όσον αφορά το κεφάλαιο Μίχαλ Ντούρις, με την πλευρά της ομάδας της Αμμοχώστου να καταθέτει συγκεκριμένη πρόταση και να αναμένει το πράσινο ή το κόκκινο φως από τους ιθύνοντες της Όρενμπουργκ.

Μια άλλη περίπτωση που απασχολεί είναι ο Σεκού Σισέ του οποίου οι δυνατότητες και ικανότητες τυγχάνουν εκτίμησης από τον Ρόνι Λέβι και δεν αποκλείεται να ζητήσει την επαναδιαπραγμάτευση με τον Ιβοριανό. Με τον Αφρικανό ακραίο επιθετικό οι συζητήσεις θα ξεκινήσουν από μηδενική βάση, εάν και εφόσον ο Ισραηλινός ανάψει το πράσινο φως, μιας και δεν υπήρχε κάποιο δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης στο συμβόλαιο που υπογράφηκε πέρσι το καλοκαίρι. Η απομάκρυνση του Καλό, με επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή, καθιστά ακόμα πιο πιεστική την προσπάθεια αναπλήρωσης των κενών που παρατηρούνται στη γραμμή κρούσης μετά την φυγή των Ματθαίου, Παλάνκα και Αράζ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Φυλακτού: Ο στόχος ήταν να πληγεί το δημόσιο σχολείο

«Εξ ορθολογισμός είναι να αποκόπτεις 300 και πλέον θέσεις καθηγητών και να δίνεις 1688 προαγωγές ? Εξ ...»
Σκεπτόμενος  |  10:09

Φυλακτού: Ο στόχος ήταν να πληγεί το δημόσιο σχολείο

«O μέγας Φίλιος θα εννοούσε βέβαια το πλήγμα από τους εκπαιδευτικούς! »
knak  |  09:33

Λουκέτο στα σχολεία και στασιμότητα στην παιδεία

«Οταν οι εκπαιδευτικοί έχασαν το παιγνίδι, λόγω .... παπαριών! »
knak  |  09:31

Φυλακτού: Ο στόχος ήταν να πληγεί το δημόσιο σχολείο

«Ένα ΡΑΦΤΙ που θέλετε πραγματικά. Γιατι; Κοιτάξετε γύρω σας! »
Ρ Α Φ Τ Ι  |  21:42

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση