ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 14:27
 

Ανόρθωση: Η επαφή με Λέβι και οι επόμενες συναντήσεις

Ο Ισραηλινός τεχνικός και ο Ανδρέας Παντελή συναντήθηκαν το μεσημέρι της 25ης Σεπτεμβρίου 2018

Newsroom 24sports

Η πολυαναμενόμενη συνάντηση μεταξύ Ανδρέα Παντελή και Ρόνι Λέβι πραγματοποιήθηκε, χωρίς να προκύπτει άμεσα κάτι ανακοινώσιμο. Ο πρόεδρος της εταιρίας του κυανόλευκου συλλόγου είχε συζήτηση με τον Ισραηλινό τεχνικό για θέματα που άπτονται της ποδοσφαιρικής ομάδας, καθώς η αγωνιστική κατρακύλα όχι απλά δεν έχει τελειωμό, αλλά εξαντλούνται τα ελαφρυντικά και οι δικαιολογίες.

Οι έντονες αντιδράσεις του κόσμου μετά τον Κυριακάτικο αγώνα ώθησαν τον ισχυρό άνδρα των κυανολεύκων της Αμμοχώστου στο να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, όντας αποδέκτης της δυσαρέσκειας και μελών του διοικητικού συμβουλίου στη χθεσινή τους συνάντηση (24/9).

Στον Ρόνι Λέβι, χρεώνεται ο πρόωρος ευρωπαϊκός αποκλεισμός αλλά και η απώλεια τα τριών τριπόντων στις τέσσερις πρώτες στροφές του πρωταθλήματος, η οποία δεν συνάδει με τις δηλώσεις πρωταθλητισμού που έγιναν το καλοκαίρι. Ζητούμενο τη δεδομένη στιγμή είναι περισσότερο η εξεύρεση της λύσης εκείνης που θα σπάσει το διετές συμβόλαιο το οποίο υπέγραψε πριν μερικούς μήνες ο Ισραηλινός, με συγκρατημένη αισιοδοξία για έκδοση ενός βελούδινου διαζυγίου.

Χειροπιαστά δεδομένα αναμένεται να έχουμε μετά τη συνέχιση των συναντήσεων που θα έχει ο Ανδρέας Παντελή με άλλους ιθύνοντες της Ανόρθωσης αλλά και άτομα της εμπιστοσύνης του. Από τη μιαν δεν υπάρχει η πρόθεση για λήψη βεβιασμένων αποφάσεων, αλλά από την άλλη αναγνωρίζεται η ανάγκη για λήψη διορθωτικών μέτρων και σε τετοιες περιπτώσεις, ο προπονητής μοιάζει ως ο αδύναμος κρίκος.

Ήδη τα… συνηθισμένα ονόματα προπονητών τα οποία αναδύονται στην επιφάνεια μετά από κάθε απόλυση έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους στα ποδοσφαιρικά στέκια, ωστόσο η εξεύρεση του αντικαταστάτη του Ισραηλινού, δεν θα γίνει χωρίς προσεκτική μελέτη. Η σεζόν έχει ξεκινήσει μεν στραβά, ωστόσο είναι ακόμη σε πρώιμο στάδιο και η αναμενόμενη αλλαγή προπονητή, αποτελεί την προσπάθεια για ηλεκτροσόκ στην ομάδα ώστε να αφυπνιστεί και να αγωνιστεί σύμφωνα με τις πραγματικές της δυνατότητες.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση από την Ανόρθωση:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Η ουσία της κατάπαυσης του πυρός στην Συρία

«Η ίδια ανακωχή που έγινε και το 74 στην Κύπρο. τότε κατέλαβαν το μεγαλύτερο μέρος της Κύπρου.»
Χαριθέα  |  12:44

Η ουσία της κατάπαυσης του πυρός στην Συρία

«η ίδια ανακωχή όπως έγινε στην Κύπρο το 74. το μεγαλύτερο μέρος της καταλήφθηκε σε εκεχειρία.»
Χαριθέα  |  12:43

Η ουσία της κατάπαυσης του πυρός στην Συρία

«η ίδια ανακωχή όπως έγινε στην Κύπρο το 74. το μεγαλύτερο μέρος της καταλήφθηκε σε εκεχειρία.»
Χαριθέα  |  12:43

Η ουσία της κατάπαυσης του πυρός στην Συρία

«Οι δύο Αμερικάνοι πήγαν στην Τουρκία να δουλέψουν τον ψυχάκια και αυτός τους δούλεψε όπως ο ίδιος ήθελε!!! ...»
ΑΚΑ  |  09:23

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X