ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 17:26
 

Ανόρθωση: Η επένδυση σε Σωτηρίου και η τοποθέτησή του

Ο 22χρονος αμυντικός αναμένεται να μεταβεί άμεσα στη Βουλγαρία

Newsroom 24sports

Η διαφαινόμενη απόκτηση του Κωνσταντίνου Σωτηρίου, εντάσσεται στη φιλοσοφία που έχει υιοθετήσει η Ανόρθωση τα τελευταία χρόνια, επιχειρώντας να προσθέσει στο δυναμικό της ελπιδοφόρους ντόπιους ποδοσφαιριστές. Οι κινήσεις με Παναγιώτη Αρτυματά και Κώστα Πηλέα, όπως επίσης και ο μονοετής δανεισμός του Νικόλαου Ματθαίου πέρσι τέτοια εποχή, μαρτυρούν του λόγου το αληθές.

 

Η λογική «στέλνει» τον Κωνσταντίνο Σωτηρίου στη μεσαία γραμμή

Τη δεδομένη στιγμή η προσέγγιση Κύπριων ποδοσφαιριστών που περιλαμβάνονται στις κλήσεις του Ραν Μπεν Σιμόν μοιάζει ασύμφορη και έτσι συνδυάζεται η επένδυση με τη νεανικότητα. Ο Κωνσταντίνος Σωτηρίου αγωνίστηκε πέρσι με τη φανέλα του Ολυμπιακού Λευκωσίας, με τον Χρύση Μιχαήλ να τον τοποθετεί κυρίως στο κέντρο της άμυνας.

 

Στην εθνική ελπίδων, ο 22χρονος μετατοπίζεται στην μεσαία γραμμή και κάτι τέτοιο μοιάζει ορθολογικό να γίνει και με την κυανόλευκη φανέλα. Άλλωστε πίσω από τον Γκόρντον Σίλντεφελντ και τον Ντουγκλάο, υπάρχει και ο Παναγιώτης Αρτυματάς, αλλά και ο Παύλος Κορρέα, οι οποίοι αναμένουν με υπομονή τις δικές τους ευκαιρίες.

 

Προκειμένου λοιπόν να γίνει η βέλτιστη διαχείριση του νεανικού υλικού και οι ποδοσφαιριστές να πάρουν τα αγωνιστικά λεπτά που χρειάζονται απαραίτητα στην κρίσιμη καμπή της καριέρας τους, η λογική «στέλνει» τον Κωνσταντίνο Σωτηρίου στη μεσαία γραμμή. Εκεί όπου, επιπρόσθετα, έχει προκύψει η αποχώρηση του Βλαντιμίρ Γκάντσεφ, χωρίς αντικατάσταση.

 

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Οι δύο Έλληνες Στρατιωτικοί περιγράφουν τη στιγμή της σύλληψής τους (βίντεο)

«".....Περιγράφουν τις πρώτες στιγμές της σύλληψης τους και τις συνθήκες διαβίωσης τους στα ...»
Λευτέρης Μ.  |  16:49

DW: Προς capital control η Τουρκία;

«O σουλτανίσκος ανέλαβε πολλά καθήκοντα, αυτό του οικονομολόγου όμως του βγήκε .... στραβό! »
knak  |  12:28

Νέες κυρώσεις για Τουρκία ετοιμάζουν οι ΗΠΑ

«H ρήση `εσιει μεγαλύτερο κτηνό που την καμήλα` αποδεικνύεται. »
knak  |  22:29

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση