ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:08
 

Ανόρθωση: Η κενή θέση και η πρόθεση

Επιμένει για απόκτηση αριστερού ακραίου αμυντικού η «Μεγάλη Κυρία»

Newsroom 24sports

Τα δείγματα επαγγελματισμού από πλευράς του Μίχαλ Κόρχουτ δεν ήταν τέλεια που να ωθήσουν προς συνεργασία τον εν λόγω ποδοσφαιριστή και την Ανόρθωση, με αποτέλεσμα οι κυανόλευκοι της Αμμοχώστου να περιθωριοποίησουν ήδη τον Ούγγρο. Παρόλο που πήρε το αεροπλάνο για Κύπρο από το Ισραήλ, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Χάποελ Μπερ Σέβα είχε αυξημένες απαιτήσεις κατά τα τελικά στάδια της διαπραγμάτευσης και έτσι η όλη συμπεριφορά του ουσιαστικά τον ώθησε στην πόρτα της εξόδου πριν καν διαβεί την πόρτα της εισόδου.

Το απρόοπτο αυτό αποτελεί πισωγύρισμα, όχι όμως και εμπόδιο στον μεταγραφικό σχεδιασμό της Ανόρθωσης, ο οποίος εξακολουθεί να συμπεριλαμβάνει αριστεροπόδαρο ακραίο αμυντικό. Η πρόθεση του Ρόνι Λέβι για προώθηση του Ντάνιελ Πράνιτς στη μεσαία γραμμή είναι φανερή και ήταν κάτι το οποίο διαπιστώθηκε (και) από τα φιλικά προετοιμασίας. Τη δεδομένη στιγμή ο Άντραζ Στρούνα είναι ανέτοιμος, ενώ παράλληλα ο Σλοβένος δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά κατά την περσινή χρόνια όταν κλήθηκε να αναλάβει το συγκεκριμένο ρόλο.

Επιπρόσθετα, εξακολουθεί να παραμένει «ορφανή» μια θέση ξένου ποδοσφαιριστή στον κατάλογο άλφα, η οποία θα έχει κάτοχο σύμφωνα με δηλώσεις του Σάββα Πηλακούτα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95,0. Άλλωστε μια τέτοια κίνηση και θα ισχυροποιήσει το κυανόλευκο ρόστερ και θα παρέχει στον Ισραηλινό τεχνικό τις εναλλακτικές επιλογές οι οποίες απουσίασαν τόσο την προπέρσινη, όσο και την περσινή σεζόν.

Το δε ύψος του προϋπολογισμού, κυμαίνεται σε τέτοια επίπεδα τα οποία δεν επιτρέπουν στη «Μεγάλη Κυρία» να ψάξει δικαιολογίες για διεκδίκηση και κατάκτηση τίτλου ή τίτλων.

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Ζητά βοήθεια η Ερευνητική Επιτροπή για ΣΚΤ

«Eλπίζω όταν αυτή η Επιτροπή τελειώσει το έργο που ανέλαβε, να μην ντρέπεται να κυκλοφορεί στους ...»
knak  |  20:51

Τα πάνω κάτω στο ΔΣ της Cyta από γνωμάτευση του Γ. Εισαγγελέα

«Ο καλύτερος κουγκάς της κυβέρνησης!!! Καλλύτερο εν θέλει!!! Aκούεις τον και σβήνεις την τηλεόραση!!! ...»
knak  |  20:48

#PoliticsBlog Οι εμετοί, τα ξερατά και πιθανές θεραπείες

«η τάση προς εμετό μπορεί να προκλήθηκε απο το βούρκο στον οποίο κυλιέται ο Γενικός Εισαγγελέας »
leoegotora  |  12:54

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση