ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 11:12
 

Ανόρθωση: Η παράταση αγωνίας και η επόμενη ημέρα

Εντός της ημέρας προγραμματίστηκε συνάντηση Λέβι-Παντελή

Newsroom 24sports

Η χθεσινή (24/9) συνεδρίαση των ιθυνόντων της Ανόρθωσης μπορεί να μην έβγαλε άσπρο καπνό ως προς το μέλλον του Ρόνι Λέβι στο πόστο του προπονητή, ωστόσο το βαρύ κλίμα εις βάρος του Ισραηλινού τεχνικού, φαντάζει ως μη ανατρέψιμο. Ουσιαστικά η τελική απόφαση μετατέθηκε για νέα συνάντηση η οποία θα πραγματοποιηθεί εντός της ημέρας, με τα αγωνιστικά δεδομένα να μαρτυρούν την ανάγκη για ηλεκτροσόκ και σε τέτοιες περιπτώσεις, ευκολότερη είναι η αλλαγή στον πάγκο παρά στο ρόστερ.

Από εκεί και πέρα και ανεξάρτητηα αν επιβεβαιωθούν ή όχι τα σενάρια που φέρνουν τον Ρόνι Λέβι να τελειώνει τη δεύτερή του παρουσία στον πάγκο της  «Μεγάλης Κυρίας», το πρόβλημα στο αγωνιστικό κομμάτι παραμένει και ευθύνες έχουν και οι ποδοσφαιριστές. Τόσο εκείνοι που πλέον ανήκουν στην ομάδα που αμοίβεται με τα πλουσιοπάροχα συμβόλαια άνω των 200 χιλιάδων ευρώ, όσο και αυτοί που βρίσκονται μεταξύ πάγκου και κερκίδας για διάφορους λόγους, οφείλουν να αναλάβουν το μερίδιο που τους αναλογεί.

Με πέντε σερί ημίχρονα χωρίς γκολ... κάτι πρέπει να αλλάξει

Ιδιαίτερα οι επενδύσεις που έγιναν στη γραμμή κρούσης, όχι μόνο δεν έχουν αρχίσει την απόσβεση, αλλά φέρνουν την Ανόρθωση να τρέχει ένα σερί πέντε (!) ημιχρόνων χωρίς γκολ. Ο Ρόνι Λέβι ανακάτεψε την τράπουλα και στο παιχνίδι με την Αλκή Ορόκλινη πραγματοποιώντας αλλαγές τόσο σε θέσεις, όσο και σε πρόσωπα, ωστόσο ούτε αυτοί που ήρθαν από τον πάγκο, κατάφεραν να λύσουν τον γόρδιο δεσμό.

Στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος, παρουσιάστηκαν δε και κάποια περιστατικά με ποδοσφαιριστές να ανταλλάζουν λόγια εντός του αγωνιστικού χώρου, που οδήγησαν και σε αγωνιστικό αποπροσανατολισμό, αλλά και σε περαιτέρω προβληματισμό.

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Στα δυο προεδρικό - ΑΚΕΛ για κυπριακό

«Διερωτούμε πως η σύνταξη επιτρέπει στον ΑΚΑ να γράφει αυτές τις ηλιθιότητες σχεδόν κάθε μέρα.»
CGA  |  09:57

Ξεκίνησε η συγγραφή του πορίσματος για ΣΚΤ

«Aγαπητοί Επίτροποι, να είστε έτοιμοι ή να σας γιουχαϊσουν ή να σας χειροκροτήσουν!»
ΑΚΑ  |  09:54

Έριξαν καρφιά στον Πρόεδρο οι ευρωβουλευτές του ΑΚΕΛ

«Μίλησαν και οι Σταλινικοί!!! »
ΑΚΑ  |  09:52

Τα άκουσε για τις πολιτογραφήσεις ο Πρόεδρος

«Αν ο κόσμος ήταν σωστά πληροφορημένος και είχε αντίληψη των γεγονότων θα εξαπέστελλε εδώ και καιρό τους ...»
Ai Em  |  08:45

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση