ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Κόουτς είμαι και εγώ εδώ

Έτοιμος να διεκδικήσει θέση βασικού παρουσιάστηκε ο Παναγιώτης Αρτυματάς

Newsroom 24sports

Πέραν από ένα αγχωτικό τρίποντο, ο Ρόνι Λέβι μετρά από το βράδυ του Σαββάτου και τουλάχιστον άλλο ένα σημαντικό κέρδος το οποίο θα φανεί χρήσιμο σε βάθος χρόνου. Ο Παναγιώτης Αρτυματάς άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά παίρνοντας θέση στο πλευρό του Γκόρντον Σίλντεφελντ, αναπληρώνοντας επάξια το κενό που άφησε ο τιμωρημένος Ντουγκλάο.

Στο όριο τιμωρίας παραμένει ο Σίλντενφελντ και έτσι δεν αποκλείεται πολύ σύντομα ο Κύπριος αμυντικός να επιστρατευτεί εκ νέου

Τόσο ο Βραζιλιάνος, όσο και ο Κροάτης, αποτέλεσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των κυανολεύκων της Αμμοχώστου στους δεκατέσσερις πρώτους αγώνες πρωταθλήματος, ωστόσο αυτό «έσπασε» αναγκαστικά. Ο νεαρός Κύπριος αμυντικός προσέδωσε ταχύτητα, ενώ παράλληλα έδειξε σιγουριά και στις κινήσεις αλλά και στις επιλογές του.

Ιδιαίτερα στα τελευταία στάδια της αναμέτρησης κατά τα οποία η Αλκή Ορόκλινη έψαξε το δεύτερο γκολ που θα σκότωνε τον αγώνα, ο Αρτυματάς πιστώθηκε δύο καθοριστικές επεμβάσεις που απεσώβησαν τα χειρότερα για την εστία του Αριέλ Αρούς.

Μάλιστα ο Ντουγκλάο μπορεί να επιστρέφει από τιμωρία, ωστόσο στο όριο αυτής παραμένει ο Γκόρντον Σίλντεφελντ και έτσι δεν αποκλείεται πολύ σύντομα ο Κύπριος αμυντικός να επιστρατευτεί εκ νέου. Αξίζει να αναφερθεί ότι Αρτυματάς και Κροάτης ξεκίνησαν τα φιλικά προετοιμασίας μαζί, μέχρι και την έλευση του Βραζιλιάνου λίγο πριν τη μετάβαση στο εξωτερικό για προετοιμασία, με τα θετικά σημάδια να φαίνονται με το καλημέρα στη χρονιά.

Πέραν της συνεισφοράς στο αγωνιστικό κομμάτι, η σταδιακή προώθηση του Αρτυματά στην εντεκάδα θα αποτελέσει και την ικανοποίηση του λαϊκού αισθήματος, με τους φίλους της Ανόρθωσης να απαιτούν κατά καιρούς την παρουσία ντόπιου αίματος στην πρώτη γραμμή.

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

90.000 διαδηλωτές στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία

«Τι γράψατε; 90000 αναματα; 90 να είναι οι μέρες σας , μονο! »
Leonindas  |  23:13

Με ποιους θα κυβερνήσουν;

«ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Μια καλή, ανθηρή οικονομία, προϋποθέτει μια καλή και σταθερή Κυβέρνηση. Όμως, ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ.  |  16:52

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση