ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 14:17
 

Ανόρθωση: «Κρείττον οψιμαθή είναι ή αμαθή»

Σε δυο επίπεδα χωρισμένη η επικαιρότητα, με καλά και τραγικά

Newsroom 24sports

Αυτές τις μέρες δεν ξέρεις και από πού να την πιάσεις την επικαιρότητα στην Ανόρθωση, αφού κερδίζει βαθμούς εντός γηπέδων και δεν ξέρεις αν τους έχει πάρει ή θα τους της αρπάξει ο αθλητικός δικαστής.

Με τέσσερις Κύπριους κατέβηκε με τη Νέα Σαλαμίνα και ούσα ουσιαστική μπόρεσε να κερδίσει

Για τον τίτλο μας πήραμε αφορμή από τον…Στέφανο Τσιτσιπά που μας έβαζε κι ένα αρχαίο ρητό κάθε φορά που κέρδιζε στην Αυστραλία, αλλά και την ανακοίνωση των οργανωμένων της Ανόρθωσης που έβαλαν το δικό τους. Σημαίνει «καλύτερα να μαθαίνεις αργοπορημένα παρά καθόλου» και αποδίδεται στον Σωκράτη. Βλέποντας στο «Αμμόχωστος» το Δημητρίου, σκεφτήκαμε ακριβώς αυτό το πράγμα και αν όντως «έμαθαν» στην Ανόρθωση καλό θα τους κάνει. Βέβαια η φράση πάει και στον ΚΟΑ αλλά και σε πολλούς άλλους, χωρίς να είμαστε βέβαιοι πως αντιλαμβάνονται το νόημά της όσο θα έπρεπε σε αυτό τον τόπο.

Η Κυριακή10/2) φέρνει διάφορων ειδών εξελίξεις και συνεδρίες, καθώς ολόκληρο το οικοδόμημα του σωματείου κλυδωνίζεται από τις εξελίξεις και τη δημόσια διαπόμπευση ενός από τα πλέον αγαπητά και σεβαστά σε όλο τον κόσμο, όχι μόνο της Ανόρθωσης, στελέχη του Δ.Σ. Στο συμβούλιο της εταιρείας έγιναν από μέλη σκέψεις για παραίτηση αφού ο προβληματισμός για τα τελευταία γεγονότα είναι έντονος.

Από πλευράς τους στο Δ.Σ. του σωματείου θα παρακαθίσουν σε συνεδρία για να δουν που στέκουν σε όλα αυτά. Ας μην ξεχνάμε πως το σωματείο είναι και ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας ενώ πλήττεται και το όνομα του συλλόγου, που καθήκον έχουν να διαφυλάττουν. Για αυτό άλλωστε εκλέγηκαν εκεί και όχι για διακοσμητικό ρόλο. Σαφώς και το αποτέλεσμα της εκδίκασης της υπόθεσης από τον αθλητικό δικαστή θα είναι καθοριστικό ως προς τις εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα.

Εντός γηπέδου, σημειώνουμε πως ο Στρέπελ πήρε επιτέλους τις αποφάσεις και έκοψε συζητήσεις. Δε θέλει Λαβόρδε, Κατσιαράβα και Ράγιος; Αντί να τους έχει μέσα και να συζητάμε πως παίζουν και τι κάνουν, τους πέταξε έξω και μετρά δυο στα δυο χωρίς αυτούς. Με τέσσερις Κύπριους κατέβηκε με τη Νέα Σαλαμίνα και ούσα ουσιαστική μπόρεσε να κερδίσει. Το αν αυτό σημαίνει κάτι για την πορεία της στο πρωτάθλημα, καλώς ή κακώς θα το αποφασίσει ο Αριστοτέλης Βρυωνίδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

«Άνετος» με το πόδι πάνω στο τραπέζι ο Μπόρις Τζόνσον

«H Bρετανική αναίδεια στο μεγαλείο της!!! »
knak  |  09:17

Ξεκάθαρη η τοποθέτηση των ΗΠΑ για το ιρανικό τάνκερ

«Μακάρι να ήταν η στάση των ΗΠΑ η ίδια και για την `άτακτη` Τουρκία. Δυστυχώς ο πηδηχτούλης Τραμπ δεν ...»
knak  |  09:15

Κόντρα για την Λάρα μεταξύ βουλευτή και τμήματος Αλιείας

«Χαράλαμπος Πιττοκοπίτης: αμελητέα προσωπικότητα!»
ΑΚΑ  |  20:47

«Ο Αντώνης τώρα μπορεί να κοιτάζει με τα ματάκια του το μέλλον»

«Ο Ιησούς Χριστος, η Πάναγία θεοτόκος και όλοι οι αγιοι να θεραπεύσουν τον μικρό αντώνη και να γίνει ...»
Μαριος  |  16:44

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X