ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 20:20
 

Ανόρθωση: Με σύμμαχο το χρόνο

Οι Ρώσοι της Όρενμπουργκ καλούνται να πάρουν μια γρήγορη απόφαση

Newsroom 24sports

Οι πλείστοι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης ξεκίνησαν τις προπονήσεις της νέας χρονιάς στο «Αντώνης Καράς», γεγονός που σηματοδοτεί και την έναρξη μιας νέας τάξης πραγμάτων, ωστόσο το ρόστερ δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να θεωρηθεί πλήρες. Η απόκτηση του Νίκα Κατσαράβα αποτελεί την πρώτη κίνηση ενίσχυσης στη γραμμή κρούσης, ωστόσο η υπογραφή του Γεωργιανού κάθε άλλο παρά συνεπάγεται εγκατάλειψη των προσπαθειών για τον Μίχαλ Ντούρις.

Μάλιστα αν ονομαστεί μια πλευρά η οποία βλέπει την κλεψύδρα να αδειάζει με ανησυχητικό ρυθμό, τότε δεν θα είναι αυτή των κυανόλευκων της Αμμοχώστου, αλλά αυτή της Όρενμπουργκ. Η ρωσική ομάδα έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα για την επανέναρξη του ρωσικού πρωταθλήματος σε περίπου ένα μήνα και γι’ αυτήν το συμβόλαιο του Σλοβάκου επιθετικού αποτελεί βαρίδι από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται.

Οι Ρώσοι έχουν κάνει σημαντική έκπτωση στις αρχικές τους απαιτήσεις

Το γεγονός αυτό έχει αποτυπωθεί και στις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών μιας και οι Ρώσοι έχουν κάνει σημαντική έκπτωση στις αρχικές τους απαιτήσεις που ξεπερνούσαν το μισό εκατομμύριο ευρώ. Από πλευράς των κυανόλευκων της Αμμοχώστου, υπάρχει συνέχιση στην συγκρατημένη αισιοδοξία για θετική έκβαση της υπόθεσης και κλείσιμό της με κόστος τις τριακόσιες χιλιάδες ευρώ.

Αυτό το ποσό προκύπτει ως η απαίτηση της Όρενμπουργκ η οποία εκταμίευσε τα διπλά για να κάνει δικό της τον Μίχαλ Ντούρις, χωρίς όμως ο Σλοβάκος να μπορέσει ουσιαστικά να κάνει απόσβεση. Η αποφασιστικότητα του Ανδρέα Παντελή όπως και οι διασυνδέσεις του ισχυρού άνδρα της «Μεγάλης Κυρίας» έχουν συμβάλει και αυτά καταλυτικά ώστε οι πιθανότητες επιστροφής του Σλοβάκου στο νησί να είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Ο πιο εύκολος αντίπαλος, η Λουτ και το αγνοούμενο πόρισμα

«Εσύ και ο συνομιλητής σου, που πολύ βολικά δεν αναφέρεις ποιος είναι, πρέπει να αντιληφθείτε ότι ανήκετε ...»
Yiannos  |  10:15

Γ. Εισαγγελέας: Καμιά σχέση με συγκεκριμένη πώληση τεμαχίου στον Πωμό

«Κάτι μου λέει ότι δεν είναι τυχαία που άρχισε η υπόσκαψη του Γ.Ε. Μετά από διαφωνίες του με κάποιες ...»
CGA  |  09:36

Ζητά βοήθεια η Ερευνητική Επιτροπή για ΣΚΤ

«Eλπίζω όταν αυτή η Επιτροπή τελειώσει το έργο που ανέλαβε, να μην ντρέπεται να κυκλοφορεί στους ...»
knak  |  20:51

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση