ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:18
 

Ανόρθωση: Ο Εγγλέζου, ο Αρτυματάς και το ποσοστό

Περισσότερης ενίσχυσης χρίζει το ντόπιο στοιχείο

Newsroom 24sports

Τα αποτελέσματα του συνεδρίου «The Business of Football» το οποίο πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία της ΚΟΠ, έχει παράξει ή καλύτερα, έχει δημοσιοποιήσει κάποια αποτελέσματα τα οποία πιστοποιούν για άλλη μια φορά την ανάγκη ενίσχυσης του ντόπιου στοιχείου. Η Ανόρθωση βρέθηκε κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο, στην προτελευταία θέση με τις ομάδες που χρησιμοποίησαν Κύπριους ποδοσφαιριστές έχοντας το διόλου τιμητικό ποσοστό του 5,2%.

Από πλευράς του Ανδρέα Παντελή, υπάρχει αναγνώριση του πόσο σημαντικό είναι να στελεχώνεται μια ομάδα με ντόπιες μονάδες και αυτό φάνηκε στην περσινή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Η απόκτηση του Παναγιώτη Αρτυματά και του Κώστα Πηλέα, όπως επίσης ο μονοετής δανεισμός του Νικόλα Ματθαίου, έδειξαν αν μη τι άλλο την διάθεση για αύξηση του κυπριακού στοιχείου.

Παρόλ’ αυτά, ουδείς εξ αυτών κατάφερε να διεκδικήσει και να πάρει αξιόλογο χρόνο συμμετοχής, είτε λόγω του νεαρού της ηλικίας τους, είτε λόγω τραυματισμών. Η απόκτηση του Νικόλα Εγγλέζου δείχνει ότι η Ανόρθωση εξακολουθεί να επιδιώκει την στελέχωση με Κύπριους ποδοσφαιριστές και μάλιστα με κάποιους που μπορούν να έχουν ρόλο και χρόνο στην ομάδα.

Ως γνωστόν, μαντήλι κούνησε και ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Γιώργος Παπαδόπουλος, ο οποίος είχε μηδαμινό χρόνο συμμετοχής. Ουσιαστικά ο μοναδικός Κύπριος ποδοσφαιριστής που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο υπό τις οδηγίες του Ρόνι Λέβι, ήταν ο Γιώργος Οικονομίδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Spiegel: Αυξάνονται αισθητά οι πρόσφυγες στην Κύπρο

«Πληθαίνουν οι πρόσφυγες αφού ο `καλός` Ισλαμιστής Ερντογάν μας τους στέλνει αβέρτα! »
ΑΚΑ  |  09:52

Τουρκικό ΥΠΕΞ: Ελλάδα και Ε/Κ εκμεταλλεύονται την ένταξή τους στην ΕΕ

«Όπως ακριβώς και εσείς εκμεταλλευόσασταν για τόσες δεκαετίες την συμμετοχή σας στο ΝΑΤΟ για να έχετε ...»
Σοφούλης  |  19:35

Τουρκικό ΥΠΕΞ: Ελλάδα και Ε/Κ εκμεταλλεύονται την ένταξή τους στην ΕΕ

«Όπως ακριβώς και εσείς εκμεταλλευόσασταν για τόσες δεκαετίες την συμμετοχή σας στο ΝΑΤΟ για να έχετε ...»
Σοφούλης  |  19:34

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X