ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:54
 

Ανόρθωση: Οι προσωπικότητες και τα τετ-α-τετ

Αρκετές επαφές με ποδοσφαιριστές είχε ο Γιούργκεν Στρέπελ

Newsroom 24sports

Η επιχείριση ανύψωσης ηθικού βαίνει καλώς στο κυανόλευκο στρατόπεδο με τη διαφορά στη διάθεση και το κλίμα στις προπονήσεις να είναι οφθαλμοφανές μετά την έλευση του Γιούργκεν Στρέπελ. Ο Ολλανδός προπονητής ο οποίος αποτελεί τον αντικαταστάτη του Ρόνι Λέβι, διάβασε σωστά την αδυναμία στον τομέα της ψυχολογίας μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και έδωσε έμφαση στην προσπάθεια καλυτέρευσης της προετοιμασίας των ποδοσφαιριστών για την επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Ο 49χρονος τεχνικός δεν δίστασε και μάλιστα επιδίωξε να έχει αρκετά τετ-α-τετ με ποδοσφαιριστές, ώστε να διαπιστώσει σε ποιαν κατάσταση βρίσκονται τόσο από αγωνιστικής, όσο και από συναισθηματικής πλευράς. Άλλωστε ο Γιούργκεν Στρέπελ γνωρίζει πολύ καλά ότι στο ρόστερ της Ανόρθωσης εμπεριέχονται κάποιοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι πέραν των ικανοτήτων που ξεδιπλώνονται εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, έχουν τον χαρακτήρα και το πνεύμα του ηγέτη.

Αν και το αποτέλεσμα του αγώνα της 20ης Οκτωβρίου απέναντι στην ΕΝΠ στο «Τάσος Μάρκου» είναι αυτό που θα προσφέρει κάτι χειροπιαστό πάνω στο οποίο μπορεί να κτιστεί η αντεπίθεση, τη δεδομένη στιγμή η αισιοδοξία φαίνεται να έχει επανέλθει στο «Αντώνης Καρράς». Άλλωστε ποιοτητά το ρόστερ έχει ενισχυθεί σε σχέση με την περσινή σεζόν, ωστόσο αυτό που δεν βρέθηκε μέχρι στιγμής, είναι η μαγική φόρμουλα για το πάντρεμα παλαιών και νέων ποδοσφαιριστών, κάτι που θα επιχειρήσει να κάνει ο Γιούργκεν Στρέπελ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Η ουσία της κατάπαυσης του πυρός στην Συρία

«η ίδια ανακωχή όπως έγινε στην Κύπρο το 74. το μεγαλύτερο μέρος της καταλήφθηκε σε εκεχειρία.»
Χαριθέα  |  12:43

Η ουσία της κατάπαυσης του πυρός στην Συρία

«Οι δύο Αμερικάνοι πήγαν στην Τουρκία να δουλέψουν τον ψυχάκια και αυτός τους δούλεψε όπως ο ίδιος ήθελε!!! ...»
ΑΚΑ  |  09:23

Reuters: Δικτάτορες από την Καμπότζη απέκτησαν κυπριακό διαβατήριο

«Τί κέρδος έκανε το γραφείο των αππωμένων αδερφών?»
ΑΚΑ  |  08:54

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X