ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 10:07
 

Ανόρθωση: Όπως με Ράγιο, έτσι και με άλλους

Η προσωπικότητα και η επιδεξιότητα του Ανδρέα Παντελή θα χρησιμεύσουν στο άμεσο μέλλον

Newsroom 24sports

Οι εξελίξεις στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης τα τελευταία 24ωρα σαφώς και δεν κινήθηκαν στους ρυθμούς και το πνεύμα των επιτυχημένων ανανεώσεων με Πράνιτς, Ντουγκλάο και Ράγιο μιας και η απώλεια του Ράγιο και οι... φορτούνες με Λέβι και Ντούρις, συνθέτουν ένα περίεργο σκηνικό. Ο Ανδρέας Παντελή φρόντισε να σηκώσει μανίκια από νωρίς, γνωρίζοντας ότι οι απαιτήσεις της επόμενης σεζόν είναι σαφώς μεγαλύτερες τόσο από πλευράς αγωνιστικής δράσης, αλλά και από πλευράς του κόσμου της ομάδας που θα επιζητήσει κάτι παραπάνω από έξοδο στην Ευρώπη.

Δεν αποτελεί μυστικό ότι η επιστροφή του έμπειρου παράγοντα στα διοικητικά της «Μεγάλης Κυρίας» έχει αποφέρει καρπούς στη διαχείριση προσώπων και καταστάσεων. Μια τέτοια περίπτωση είναι αυτή του Ρούμπεν Ράγιο ο οποίος επιχείρησε να μπει σε ένα παιχνίδι υπομονής ωστόσο αυτό δεν λύγισε την πλευρά των κυανολεύκων της Αμμοχώστου. Ο Ισπανός επιτελικός μέσος είπε «ναι» σε μια πρόταση που ήταν στα μέτρα και στο... πορτοφόλι της Ανόρθωσης, αν και είχε στα χέρια του άλλη με σαφώς καλύτερους οικονομικούς όρους από ομάδα του νησιού. Είναι από τις περιπτώσεις που η προσωπικότητα του Ανδρέα Παντελή μέτρησε ώστε ο καλύτερος επιτελικός μέσος του πρωταθλήματος να παραμείνει κυανόλεκος.

Ο Ισπανός επιτελικός μέσος είπε «ναι» σε μια πρόταση που ήταν στα μέτρα και στο... πορτοφόλι της Ανόρθωσης

Αυτή την επιδεξιότητα θα κληθεί να επιστρατεύσει ο ισχυρός άνδρας της «Μεγάλης Κυρίας» και στα δύο σημαντικά κεφάλαια τα οποία έχουν προκύψει που έχουν να κάνουν με τη θέση του προπονητή, αλλά και του κεντρικού επιθετικού. Και στις δύο περιπτώσεις η Ανόρθωση δεν μπορεί να θεωρείται το φαβορί μιας και η αγοραστική της δυνατότητα υστερεί σε σχέση με την αντίστοιχη των «αντίπαλών» της. Και κάπου εδώ μπαίνει στην εξίσωση η ικανότητα παροχής είτε μη οικονομικών κινήτρων, είτε οι διασυνδέσεις ώστε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Ο πιο εύκολος αντίπαλος, η Λουτ και το αγνοούμενο πόρισμα

«Εσύ και ο συνομιλητής σου, που πολύ βολικά δεν αναφέρεις ποιος είναι, πρέπει να αντιληφθείτε ότι ανήκετε ...»
Yiannos  |  10:15

Γ. Εισαγγελέας: Καμιά σχέση με συγκεκριμένη πώληση τεμαχίου στον Πωμό

«Κάτι μου λέει ότι δεν είναι τυχαία που άρχισε η υπόσκαψη του Γ.Ε. Μετά από διαφωνίες του με κάποιες ...»
CGA  |  09:36

Ζητά βοήθεια η Ερευνητική Επιτροπή για ΣΚΤ

«Eλπίζω όταν αυτή η Επιτροπή τελειώσει το έργο που ανέλαβε, να μην ντρέπεται να κυκλοφορεί στους ...»
knak  |  20:51

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση