ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Πρώτα νίκη, μετά τηλεκοντρόλ

Newsroom 24sports

Το εμπόδιο της Αλκής Ορόκλινη βρίσκεται στην ακίδα του Ρόνι Λέβι και των ποδοσφαιριστών του, με την Ανόρθωση να έχει επίγνωση του κινδύνου αλλά και της αγωνιστικής κατάστασης του αντίπαλου. Το συγκρότημα του Σάββα Δαμιανού έχει αφήσει πίσω του την μίνι αγωνιστική κρίση που το ταλαιπώρησε και αναμένεται να προτάξουν αντίσταση το βράδυ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Παρόλ’ αυτά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ετικέτα του φαβορί και ρυθμιστής της αναμέτρησης θα είναι Ανόρθωση η οποία έχει μια ευκαιρία να πάρει κάτι περισσότερο από το τρίποντο, έχοντας υπόψη και το πρόγραμμα της αγωνιστικής. Από τις ομάδες της πρώτης πεντάδας, η αντίστοιχη της Αμμοχώστου θα αγωνιστεί πρώτη χρονικά και αυτό της δίνει το πλεονέκτημα να μεταφέρει την πίεση σε άλλα στρατόπεδα.

Η ετικέτα του φαβορί και ρυθμιστής της αναμέτρησης θα είναι Ανόρθωση

Ιδιαίτερα από τη στιγμή που τη Δευτέρα θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους Ομόνοια, ΑΕΛ, ΑΠΟΕΛ και Απόλλων, αυτό δίνει την άνεση στην Ανόρθωση να παρακολουθήσει την εξέλιξη των αναμετρήσεων από θέση ισχύος. Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια είναι η δεύτερη φετινή νίκη απέναντι στην Αλκή Ορόκλινη, με ευκολότερο, αν είναι δυνατόν, τρόπο σε σχέση με τον αγώνα της 27ης Αυγούστου 2017.

Ο Ρόνι Λέβι έχει ξεκάθαρη άποψη για τις δυνατότητες του αντίπαλου, όπως βέβαια και οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης, οι οποίοι θυμούνται τον τρόπο με τον οποίον κατάφεραν να εξασφαλίσουν το τρίποντο στο «Αμμόχωστος-Επιστροφή».

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Οι ανακριτές άνοιξαν τα χαρτιά τους, τα ερωτηματικά παραμένουν

«Δηλαδή έφυγε ξιπόλυτος χωρίς να το καταλάβει; ή άφησε τα επίτηδεε; διότι ξιπόλυτος κατά λάθος δύσκολο ...»
Janice  |  00:39

Γιλντιρίμ: Σε αδιέξοδο το Κυπριακό με την ένταξη της Ε/κ πλευράς στην ΕΕ

«Ο τουρκαλλας όταν λέει αδιέξοδο εννοεί ότι έκλεισαν κάποιοι έξοδοι που οδηγούν στην αγκαλιά της τουρκιας! ...»
Ντομπρος Κελαηδης  |  12:16

Επίτροπος Διοικήσεως: Εντολή μου είναι να είμαι δίκαιη και όχι αρεστή

«Είναι προφανές ότι η κα Λοττίδου δεν επιθυμεί να έλθει σε αντιπαράθεση με την εκκλησία και για αυτό ...»
Leo  |  12:02

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση