ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:58
 

Ανόρθωση: Σίριαλ με Σλοβάκο πρωταγωνιστή

Η προφορική συμφωνία με τον Μίχαλ Ντούρις και την Όρενμπουργκ δεν έχει ακόμα υλοποιηθεί

Newsroom 24sports

Παρά το γεγονός ότι το γεωργιανό δίδυμο που αποτελείται από τον Νίκα Κατσαράβα και τον Μπέκα Μικελτάντζε ήρθε στην Κύπρο για λογαριασμό της Ανόρθωσης προκειμένου να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης, ο μεγάλος πόθος και το μεγάλο στοίχημα λέγεται Μίχαλ Ντούρις.

Η συμφωνία μεταξύ των Ρώσων και της «Μεγάλης Κυρίας» έχει οριστεί σε ένα ποσό της τάξης των τριακόσιων χιλιάδων ευρώ

Ο Σλοβάκος διεθνής κατάφερε μέσα σε μόλις μισή σεζόν να κλέψει τις καρδιές των φίλων της «Μεγάλης Κυρίας» και με τα γκολ που πέτυχε, να αναδειχθεί μακράν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας έχοντας βεβαίως πολύ λιγότερες συμμετοχές σε σχέση με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

Αν και από πλευράς Ανόρθωσης εκφράζεται κατ' εξακολούθηση, αισιοδοξία η οποία συχνά είναι κάτι περισσότερο από συγκρατημένη, δεν έχει προκύψει κάτι χειροπιαστό στην περίπτωση του επιθετικού της Όρενμπουργκ. Ο Ανδρέας Παντελή με τον στενό του συνεργάτη Δρ. Κυριάκο Γιάγκου έκαναν το ταξίδι στη Ρωσία και είχαν εκ του σύνεγγης επαφές με τους ομολόγους τους, επιστρέφοντας στην Κύπρο όχι με υπογραφές αλλά με προφορικές συμφωνίες.

Η συμφωνία μεταξύ των Ρώσων και της «Μεγάλης Κυρίας» έχει οριστεί σε ένα ποσό της τάξης των τριακόσιων χιλιάδων ευρώ και πλέον η προσπάθεια επικεντρώνεται στο να μαζευτεί το κονδύλι αυτό. Αν και τα οικονομικά δεν βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, όπως προέκυψε και από το έλλειμμα των πέντε εκατομμυρίων την τελευταία διετία σε επίπεδο εταιρίας, για τον εν λόγω ποδοσφαιριστή υπάρχει η αποφασιστικότητα για την υπέρβαση.

Με την προετοιμασία να μπαίνει στη δεύτερή της φάση και την αποστολή να μεταφέρεται στον Αγρό ώστε να υπάρξουν καλύτερες κλιματικές συνθήκες, η προσπάθεια για απόκτηση του Μίχαλ Ντούρις αναμένεται να κορυφωθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Ο πιο εύκολος αντίπαλος, η Λουτ και το αγνοούμενο πόρισμα

«Εσύ και ο συνομιλητής σου, που πολύ βολικά δεν αναφέρεις ποιος είναι, πρέπει να αντιληφθείτε ότι ανήκετε ...»
Yiannos  |  10:15

Γ. Εισαγγελέας: Καμιά σχέση με συγκεκριμένη πώληση τεμαχίου στον Πωμό

«Κάτι μου λέει ότι δεν είναι τυχαία που άρχισε η υπόσκαψη του Γ.Ε. Μετά από διαφωνίες του με κάποιες ...»
CGA  |  09:36

Ζητά βοήθεια η Ερευνητική Επιτροπή για ΣΚΤ

«Eλπίζω όταν αυτή η Επιτροπή τελειώσει το έργο που ανέλαβε, να μην ντρέπεται να κυκλοφορεί στους ...»
knak  |  20:51

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση