ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:23
 

Ανόρθωση: Θέτοντας το (σωστό) ερώτημα για Ράγιο

Το γεγονός ότι ο Ισπανός αγωνίστηκε ως ακραίος επιθετικός, συζητήθηκε

Newsroom 24sports

Αντικείμενο σχολιασμού για πολλοστή φορά αποτέλεσε η επιλογή του Ρόνι Λέβι να επιστρατεύσει τον Ρούμπεν Ράγιο στα άκρα της επίθεσης, με τον Ισπανό να παίρνει φανέλα βασικού στην πρεμιέρα των εγχώριων υποχρεώσεων κινούμενος από δεξιά. Το γεγονός ότι ο ποιοτικός μέσος των κυανολεύκων της Αμμοχώστου αποδίδει όταν αγωνίζεται σε οργανωτικό ρόλο είναι γνωστό ωστός ο προπονητής ενδεχομένως να μην να απαντήσει στο ερώτημα «Ράγιο άκρο ή Ράγιο άξονα», αλλά σε κάτι εντελώς διαφορετικό.

Με μια ματιά στις άλλες αγωνιστικές επιλογές του Ρόνι Λέβι και ιδιαίτερα αυτές της μεσαίας γραμμής, φαίνεται ότι κύριο δίλημμα δεν ήταν η θέση του ποδοσφαιριστή με νούμερο δέκα στην πλάτη, αλλά το κατά πόσο θα έδινε φανέλα βασικού στον Μπέκα Μικελτάντζε ή στον Γκόικο Κάτσαρ. Ο προπονητής της Ανόρθωσης προτίμησε να επιστρατεύσει τον Σέρβο στη μεσαία γραμμή μιας και δεν αποτελεί μυστικό ότι όταν έχει να διαλέξει ανάμεσα σε νεανικότητα και εμπειρία, ψηφίζει το δεύτερο.

Η επιστράτευση λοιπόν του έμπειρου Γκόικο Κάτσαρ και δεδομένου ότι Ζοάο Βίκτορ και Νόσα Ιγκιεμπόρ ήταν μέρος του αρχικού πλάνου, η μετακίνηση του Ρούμπεν Ράγιο στο άκρο της επίθεσης ήταν αναμενόμενη. Όπως αναμενόμενη βεβαίως ήταν η επαναφορά του στον άξονα και η χρησιμοποίηση μιας επιθετικογενής λύσης από τον πάγκο, όπως και έγινε, με τον μετέπειτα σκόρερ να παίρνει τη θέση του Σέρβου μέσου και τον Ισπανό να ολοκληρώνει τον αγώνα στη φυσική του θέση.

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Ζητά βοήθεια η Ερευνητική Επιτροπή για ΣΚΤ

«Eλπίζω όταν αυτή η Επιτροπή τελειώσει το έργο που ανέλαβε, να μην ντρέπεται να κυκλοφορεί στους ...»
knak  |  20:51

Τα πάνω κάτω στο ΔΣ της Cyta από γνωμάτευση του Γ. Εισαγγελέα

«Ο καλύτερος κουγκάς της κυβέρνησης!!! Καλλύτερο εν θέλει!!! Aκούεις τον και σβήνεις την τηλεόραση!!! ...»
knak  |  20:48

#PoliticsBlog Οι εμετοί, τα ξερατά και πιθανές θεραπείες

«η τάση προς εμετό μπορεί να προκλήθηκε απο το βούρκο στον οποίο κυλιέται ο Γενικός Εισαγγελέας »
leoegotora  |  12:54

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση