ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:15
 

Ανόρθωση: Το βαρύ κλίμα και το βαρύ συμβόλαιο

H θέση του Ρόνι Λέβι φαντάζει επισφαλής καθώς πλέον οι διαβεβαιώσεις για αγωνιστική βελτίωση δεν πείθουν..

Newsroom 24sports

Ο προβληματισμός στο στρατόπεδο της «Μεγάλης Κυρίας» πλέον δεν κρύβεται αφού η αδυναμία για κάμψη της αντίστασης ακόμα και της ουραγού της βαθμολογίας, Αλκή Ορόκλινη, μαρτυρά το γεγονός ότι δεν πάει καλά. Ο Ανδρέας Παντελή και οι συνεργάτες του έχουν στηρίξει τον Ισραηλινό τεχνικό πολλάκις και ενώ στη σεζόν καταγράφονται μόλις έξι επίσημοι αγώνες, ωστόσο είναι φανερό πλέον ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές δεν έχουν… έμπνευση.

Πλέον δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να κρυφτεί πίσω από το δάκτυλό του και ήδη μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης στο «N. Papas Group Αμμόχωστος-Επιστροφή», η θέση του Ρόνι Λέβι φαντάζει επισφαλής καθώς πλέον οι διαβεβαιώσεις για αγωνιστική βελτίωση δεν πείθουν. Ακόμα και εντός της ημέρας υπάρχει η πρόθεση για μπαράζ συναντήσεων με τον ίδιο τον προπονητή και όχι μόνο, προκειμένου να υπάρξουν και οι διορθωτικές ενέργειες κατά τη διάρκεια της επερχόμενης διακοπής του πρωταθλήματος.

Η πλειοψηφία του κόσμου της «Μεγάλης Κυρίας» μπορεί να ζητά την απομάκρυνση του Ισραηλινού τεχνικού, ωστόσο εμπόδιο αποτελεί (και) το συμβόλαιο που έχει υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι. Η διετής κλειστή συμφωνία με απολαβές που πλησιάζουν το μισό εκατομμύριο ευρώ, είναι ένα θέμα προσεκτικής διαχείρισης. Ήδη το ταμείο του συλλόγου έχει πληγεί από τον πρόωρο ευρωπαϊκό αποκλεισμό, αλλά και από τις επενδύσεις σε ποδοσφαιριστές, με τα προνομιούχα συμβόλαια άνω των 200 χιλιάδων ευρώ, να έχουν αυξηθεί σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

«Να μεριμνούν οι εκπαιδευτικοί για την πρωινή προσευχή» λέει το Υπ.Παιδείας

«Με λίγα λόγια η προσευχή είναι εξαναγκασμός »
Gio  |  14:49

#PoliticsBlog Ο Νίκαρος που έγινε Τάσσος και οι κυρώσεις των 28 για την Τουρκία

«Όταν καταφέρουμε, σαν λαός, να σταματήσουμε οι μισοί να κατηγορούμε ή να θεωρούμε τους άλλους μισούς ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  13:57

#PoliticsBlog Ο Νίκαρος που έγινε Τάσσος και οι κυρώσεις των 28 για την Τουρκία

«Μάλλον να κατευνάσουν το θηρίο όχι να το εξημερώσουν γιατί δεν εξημερώνεται!»
Leon  |  13:30

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X