ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Θέλει Ναπολεόνι και πιέζει…

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ως την ιδανικότερη περίπτωση (σε σχέση με τις οικονομικές δυνατότητες του Συλλόγου), για την άμεση, ποιοτική, ουσιαστική, ενίσχυση της Ομάδας, θεωρούν στον ΑΠΟΕΛ τον Ιταλό επιθετικό Στέφανο Ναπολεόνι και κάνουν την υπέρβασή τους προκειμένου να τον φέρουν στην Κύπρο.

Μπορεί ο Ατρόμητος να έχει ήδη απορρίψει τόσο την πρώτη όσο και τη δεύτερη πρόταση του ΑΠΟΕΛ (στον Super ΣΠΟΡ έγινε λόγος για πρόταση αξίας 250 χιλιάδων ευρώ, ενώ οι αρχικές απαιτήσεις του Ατρόμητου ήταν 500 χιλιάδες…), ωστόσο οι διαπραγματεύσεις δεν θα σταματήσουν αλλά αναμένεται να εντατικοποιηθούν τις επόμενες ώρες.

Από την πλευρά του, ο 29χρονος (γεννήθηκε στις 26 Ιουνίου 1986) επιθετικός θεωρεί τον ΑΠΟΕΛ ως την ιδανικότερη ομάδα για να υλοποιήσει τις φιλοδοξίες του για τίτλους και ευρωπαϊκές συμμετοχές - διακρίσεις.  Ο Ναπολεόνι επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ, αφού έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος και από το συμβόλαιο που του προτάθηκε και από την προοπτική που του δίνεται για διακρίσεις στην καριέρα του. Ο ξένος άσος ξεκαθάρισε τη θέση του στη διοίκηση του Ατρόμητου και την έντονη επιθυμία του να ενταχθεί στον ΑΠΟΕΛ.

Αν επικρατήσει, λοιπόν, η λογική και επαληθευτεί η ρήση «σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός…», αναμένεται να υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων. Όλα δείχνουν ότι οι επόμενες ώρες είναι καθοριστικές στην έκβαση των διαπραγματεύσεων.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση