ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Το 13αρι θα είναι τυχερό

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Χτες ξεκίνησε δειλά δειλά η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ ενόψει του  αγώνα της επόμενης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ.

Ο Αρχάγγελος ήταν μισοάδειος λόγω της απουσίας των διεθνών. Σήμερα θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις ο Γιαννιώτας ενώ οι Κύπριοι διεθνείς θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα.

Ο Μιλάνοφ θα επιστρέψει την Τετάρτη λόγω των υποχρεώσεων με την Εθνική Βουλγαρίας. Ο Βούλγαρος αγωνίστηκε στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Πορτογαλία και είχε μια πάρα πολύ καλή παρουσία. Η Βουλγαρία πήρε τη νίκη με 1-0.

Από τη Δευτέρα ο Τιμούρ Κετσπάγια θα αρχίσει να καταστρώνει τα τελικά του πλάνα για το ντέρμπι. Ο Γεωργιανός τεχνικός δεν υπολογίζει τους Ντε Βινσέντι και Γιαννιώτα για το ματς με την ομάδα του Εμάνουελ. Στην ενδεκάδα αναμένεται να επιστρέψει ο Πιέρος Σωτηρίου ενώ τη θέση του τιμωρημένου Γιαννιώτα θα πάρει ο Βάντερ.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» θα προσπαθήσουν να πετύχουν τη 13η συνεχόμενη τους νίκη στο πρωτάθλημα που θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση  του τίτλου. Ο ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστεί το Σάββατο και η ΑΕΚ την Κυριακή. Η ομάδα του Κετσπάγια θέλει να ανοίξει τη ψαλίδα στους εννιά βαθμούς και να βάλει έξτρα πίεση στην ομάδα του Κρίστιανσεν.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση