ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Για το... δεκατριάρι

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Με στόχο τη 13η σερί νίκη στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα στο (18:00) ΓΣΠ, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Η ομάδα της Λευκωσίας θα κυνηγήσει το τρίποντο για να κάνει ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Οι «γαλαζοκίτρινοι» θέλουν να ανοίξουν τη ψαλίδα από τη 2η θέση στους εννιά βαθμούς και να βάλουν έξτρα πίεση στην ΑΕΚ η οποία θα αγωνιστεί αύριο με την Ομόνοια στην πρωτεύουσα.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Γιαννιώτας, Ντε Βινσέντι και Καβενάγκι. Ο Τιμούρ Κετσπάγια αναμένεται να προχωρήσει σε τρεις αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Πάρντο. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Μιλάνοφ και στο αριστερό ένας εκ των Αλεξάνδρου ή Καρλάο. Παρτενέρ του Μερκή στο κέντρο της άμυνας θα είναι ένας εκ των Αστίθ ή Καρλάο.

Η τριάδα της μεσαίας γραμμής θα αποτελείται από τους Μοράις, Βινίσιους και Αρτυματά. Στο αριστερό φτερό θα κινείται ο Εφραίμ και στο δεξί ο Βάντερ. Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Πιέρος Σωτηρίου.

Πιθανή ενδεκάδα:

Πάρντο, Μιλάνοφ, Μερκής, Καρλάο, Αλεξάνδρου, Μοράις, Βινίσιους, Αρτυματάς, Εφραίμ, Βάντερ, Σωτηρίου.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση