ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Προτάθηκε ο Βεργέτης

Τις τελευταίες μέρες έχουν προταθεί δεκάδες ονόματα προπονητών από διάφορους μάνατζερ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Στον ΑΠΟΕΛ έχουν στρέψει όλη τους την προσοχή στο παιχνίδι της Μεγάλης Πέμπτης με την ΑΕΚ στο ΓΣΠ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» θα προσπαθήσουν να πάρουν το τρίποντο για να κατακτήσουν και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Αυτή τη στιγμή δεν απασχολεί κάτι άλλο τη διοίκηση των «γαλαζοκιτρίνων», πέρα από το παιχνίδι της Πέμπτης με την ομάδα της Λάρνακας.  Όταν κριθεί ο τίτλος του πρωταθλητή θα αρχίσουν και οι διεργασίες για την ανεύρεση προπονητή.

Τις τελευταίες μέρες έχουν προταθεί δεκάδες ονόματα προπονητών από διάφορους μάνατζερ ενώ κάποιοι άλλοι προπονητές έχουν αυτοπροταθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, έχει προταθεί στον ΑΠΟΕΛ ο πρώην τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Στάικος Βεργέτης.

Το προφίλ του 40χρονου Ελλαδίτη τεχνικού:

Είναι κάτοχος του προπονητικού πτυχίου UEFA Pro. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του το 2001 από τον Παγγορτυνιακό Τρίπολης των τοπικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Αρκαδίας, με τον οποίο κατέκτησε την άνοδο το 2004 και τη συμμετοχή στην τότε Δ' Εθνική.

Το καλοκαίρι του 2006 προσλήφθηκε ως γυμναστής στις ποδοσφαιρικές ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης και τα Χριστούγεννα της ίδιας χρονιάς, ο καινούριος προπονητής Πάουλο Κάμπος τον προήγαγε σε μέλος του τεχνικού επιτελείου της πρώτης ομάδας.

Διετέλεσε γυμναστής, κυνηγός ταλέντων, μεταφραστής (γνωρίζει ισπανικά και άπταιστα αγγλικά), βοηθός προπονητή και αναλυτής αθλητικής στατιστικής.

Στις 30 Σεπτεμβρίου 2013 ανέλαβε χρέη προπονητή της πρώτης ομάδας του Αστέρα, αντικαθιστώντας τον Σάκη Τσιώλη.[9] Στις 28 Αυγούστου 2014 οδήγησε το σύλλογο για πρώτη φορά στην ιστορία του σε ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ 2014-15, προκρινόμενος επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Στις 29 Ιανουαρίου του 2016 ανακοινώθηκε το διαζύγιο του Βεργέτη με τον Αστέρα Τρίπολης.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση