ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: «Έσπασαν» τα κοντέρ

Οι επιδόσεις των πρωταθλητών

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Για να επιτευχθεί ο στόχος της κατάκτησης του τίτλου έβαλαν όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ το δικό τους λιθαράκι, κάποιοι σε μεγαλύτερο βαθμό και κάποιοι άλλοι σε μικρότερο.

Πάμε να δούμε όλα τα προσωπικά ρεκόρ των πρωταθλητών:

Καρλάο: Με τα δυο γκολ που πέτυχε στο πρωτάθλημα σημείωσε ένα νέο ρεκόρ καριέρας όσο αφορά το σκοράρισμα.

Μάριος Αντωνιάδης: Κατέγραψε 16 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και ισοφάρισε τις συμμετοχές της περιόδου 2013-14. Χρειάζεται άλλη μια εμφάνιση στα δυο επόμενα παιχνίδια για να δημιουργήσει ένα νέο ρεκόρ καριέρας όσο αφορά τις συμμετοχές.

Πιέρος Σωτηρίου: Ήταν η μεγάλη αποκάλυψη του φετινού ΑΠΟΕΛ, μαζί με τον Αρτυματά. Πέτυχε εννιά γκολ στο πρωτάθλημα και δημιούργησε ένα νέο ρεκόρ καριέρας. Όλο το μέλλον είναι μπροστά του.

Κωστάκης Αρτυματάς: Φέτος αποτέλεσε ένα βασικό γρανάζι της «γαλαζοκίτρινης» μηχανής. Δικαιώθηκε ο Τιμούρ Κετσπάγια που τον καθιέρωσε στην ομάδα. Κατέγραψε 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και σημείωσε ένα νέο ρεκόρ καριέρας. Ξεπέρασε τις 18 συμμετοχές που κατέγραψε την περίοδο 2012-13 με τη φανέλα της Ένωσης.

Γιώργος Εφραίμ: Η φετινή ήταν η πιο παραγωγική χρονιά στην καριέρα του Λεμεσιανού μεσοεπιθετκού. Έφτασε για πρώτη φορά σε διψήφιο αριθμό τερμάτων στο πρωτάθλημα (11).

Τόμας Ντε Βινσέντι: Αν ήταν λίγο πιο ήρεμος μέσα στο γήπεδο και γλύτωνε κάποιες κάρτες θα μπορούσε εύκολα να ξεπεράσει τα 20 γκολ. Παρ’ όλα αυτά, με τα 14 γκολ που πέτυχε στο πρωτάθλημα έχει δημιουργήσει ένα νέο ρεκόρ καριέρας.

Βινίσιους: Πέτυχε πέντε γκολ στο πρωτάθλημα και ισοφάρισε την επίδοση της περιόδου 2013-14.

Γιάννης Γιαννιώτας: Πέτυχε πέντε πανέμορφα και κρισιμότατα γκολ και ισοφάρισε το προσωπικό του ρεκόρ καριέρας.

Βάντερ Βιέιρα: Είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα η απόδοση του όμως έβαλε και αυτός το λιθαράκι του για την κατάκτηση του τίτλου. Φέτος πραγματοποίησε την πιο παραγωγική του χρονιά, τόσο σε συμμετοχές όσο και στο σκοράρισμα. Κατέγραψε 29 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και πέτυχε έξι γκολ. Αυτοί οι δυο αριθμοί αποτελούν ρεκόρ καριέρας για τον Βραζιλιάνο.

Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης: Ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ έχει γίνει τροπαιοσυλλέκτης. Είναι ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες κατακτήσεις τίτλων από όλους όσους βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της ομάδας. Μαζί με το φετινό πρωτάθλημα, έχει κατακτήσει συνολικά 18 τίτλους με την ομάδα της Λευκωσίας (8 πρωταθλήματα, 4 κύπελλα, 6 Super Cup).

Νούνο Μοράις (1): Συμπλήρωσε 250 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και ισοφάρισε το Σπόλιαριτς. Χρειάζεται άλλη μια συμμετοχή στα δυο εναπομείναντα παιχνίδια για να γίνει ο ξένος με τις περισσότερες συμμετοχές στο πρωτάθλημα, αγωνιζόμενος μόνο σε μια ομάδα.

Νούνο Μοράις (2): Φέτος κατέγραψε μέχρι στιγμής 51 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Πάει να «σπάσει» το προσωπικό του ρεκόρ όσο αφορά τις συμμετοχές μέσα σε μια χρονιά. Κατέγραψε 52 συμμετοχές την περίοδο 2013-14.

Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης – Νεκτάριος Αλεξάνδρου: Αμφότεροι έχουν πανηγυρίσει οκτώ πρωταθλήματα με τον ΑΠΟΕΛ. Ισοφάρισαν το ρεκόρ του Μαρίνου Σατσιά.

Φερνάντο Καβενάγκι: Πέτυχε 19 γκολ σε 18 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και ισοφάρισε το προσωπικό του ρεκόρ στο σκοράρισμα. Την περίοδο 2011-12 είχε πετύχει 19 γκολ με τη Ρίβερ με διπλάσιο αριθμό συμμετοχών (37).

Οι «πρωτάρηδες»: Πέντε παίκτες του ΑΠΟΕΛ κατέκτησαν για πρώτη φορά στην καριέρα τους το πρωτάθλημα. Πρόκειται για τους Βάτερμαν, Εστρέλα (1 συμμετοχή), Πιατκόφσκι και Γιαννιώτα. Ο τελευταίος δεν κατέγραψε καμία συμμετοχή με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα, στο δεύτερο εξάμηνο του 2015.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση