ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Κινήθηκε για Μπέντνερ

Ο ΑΠΟΕΛ κυνήγησε όντως το μπαμ με τον 28χρονο φορ

Του Χρίστου Ζαβού

Του Χρίστου Ζαβού

Το αναφέραμε αρχικά για πλάκα, μόνο που τελικά μάλλον δεν είναι. Γιατί ακριβώς ο Δανός Νίκλας Μπέντνερ πιθανότατα να αποτέλεσε στόχο της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ. Μεγάλο όνομα η αλήθεια με σπουδαίο βιογραφικό. Πριν από λίγα χρόνια υπό τον Αρσέν Βενγκέρ στην Άρσεναλ έμοιαζε να είναι ο νέος μεγάλος γκολτζής της Σκανδιναβίας.  Δεν του πολυβγήκε όμως. Άλλωστε αν δεν έπαιρνε την κατηφόρα δεν θα μιλάγαμε ούτε και θα γράφαμε για δαύτον.

Όπως και να έχει οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο ΑΠΟΕΛ κυνήγησε όντως το μπαμ, με τον 28χρονο φορ. Ο οποίος βγάζει το ψωμί του στη Γερμανία και στη Βόλφσπουργκ. Όχι καμιά ομάδα τυχαία. Μάλιστα το ρεπορτάζ φέρει τον ΑΠΟΕΛ να καταθέτει προ ενός μήνα, δελεαστική πρόταση στον Δανό διεθνή που υπερέβαινε το μισό εκατομμύριο.

Η ίδια πηγή μας είπε ότι η πρόταση του ΑΠΟΕΛ απείχε αρκετά από τα λεφτά που παίρνει στην πόλη της Φόλγκσβάκεν... υπάρχει όμως μια ιδιαιτερότητα που βοηθούσε την προσπάθεια των Λευκωσιατών. Στη Γερμανία ο φόρος στα συμβόλαια των παικτών φτάνει το 40%. Σιγά που θα τους άφηνε ο Σόιμπλε.

Με αυτά και με αύτά το project Μπέντνερ, δύσκολα θα υλοποιηθεί στην παρούσα φάση. Μάλλον πάνε γι' άλλα. Το βέβαιο είναι ότι δείχνουν έτοιμοι να τα σκάσουν χοντρά. Πολύ χοντρά και προσεγμένα. Άμα δεν ήταν κιόλας ο παμπούλας Πιατκόφσκι τότε ίσως να έπαιρναν και Μπέντνερ. Ας όψεται ο Πολωνός...

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Χρίστου Ζαβού

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση