ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Προσαρμόζει το πλάνο του ο κόουτς

Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να πορευτεί με το υπάρχον έμψυχο υλικό

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Στις διπλές αναμετρήσεις με την Κοπεγχάγη θα δούμε κάποιες διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα του ΑΠΟΕΛ.

Ο Ντε Καμάργκο θα βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και αναμένεται να διεκδικήσει με αξιώσεις φανέλα βασικού. Ο Ρομπέρτο Λάγο κάλυψε αρκετό χαμένο έδαφος όμως δύσκολα θα εκτοπίσει τον Αλεξάνδρου από την ενδεκάδα. Ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ πραγματοποίησε πάρα πολύ καλές και μεστές εμφανίσεις στα τέσσερα παιχνίδια με TNS και Ρόζενμποργκ.

Αυτό που ανησυχεί τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ είναι η απουσία του Ντε Βινσέντι. Ο Τόμας Κρίστιανσεν θα πρέπει να βρει τον τρόπο για να αντικαταστήσει το κενό του Αργεντινού, χωρίς να επηρεαστεί αρνητικά η ομάδα. Ακόμα κι αν ο ΑΠΟΕΛ κλείσει κάποιο παίκτη μέσα στα επόμενα 24ωρα, δύσκολα θα μπορέσει να βοηθήσει στον πρώτο αγώνα με τους Δανούς.

Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να πορευτεί με το υπάρχον έμψυχο υλικό στους αγώνες με την Κοπεγχάγη. Υπάρχουν οι ποιοτικές επιλογές των Ορλάντι και Μπρεσάν όμως η αλήθεια είναι ότι κανένας από τους δυο δεν μπορεί να αναπληρώσει το κενό του Ντε Βινσέντι. Ο Ντέβι είναι ένας πολυσύνθετος παίκτης με μοναδικά ατομικά χαρακτηριστικά.

Ο Κρίστιανσεν θα προσαρμόσει το πλάνο του πάνω στα ατομικά χαρακτηριστικά του κάθε ποδοσφαιριστή, όπως συνήθιζε να κάνει και στην προηγούμενη του ομάδα την ΑΕΚ. Αν πχ ο Ορλάντι πάρει φανέλα βασικού με την Κοπεγχάγη θα έχει διαφορετικά καθήκοντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, από τα καθήκοντα που πιθανόν να είχε ο Ντε Βινσέντι, παρόλο που ο Ισπανός θα αγωνιστεί στην ίδια θέση με τον Αργεντινό. 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση