ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Έρχεται ο «εξωγήινος»

Ο Αλμέιδα έχει μειώσει τις απαιτήσεις του

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Πριν από μια εβδομάδα, την περασμένη Τρίτη (23/8), το μεσημέρι σας ενημερώναμε για τις πληροφορίες που είχαμε «για το πιο μεγάλο μεταγραφικό μπαμ του φετινού Καλοκαιριού».

Δύο μέρες αργότερα (25/8), την επόμενη της ρεβάνς του ΑΠΟΕΛ με την Κοπεγχάγη, επανήλθαμε με νέο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ μας με τίτλο «Ο Αλμέιδα θέλει, ο ΑΠΟΕΛ μπορεί;».

 Γράψαμε ότι ο Άιλτον Αλμέιδα «εδώ και αρκετές μέρες, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στην ηγεσία των πρωταθλητών μας ότι επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του στον «Αρχάγγελο».

Ο 32χρονος άσος ξεκαθάρισε με κατηγορηματικό τρόπο ότι είναι διατεθειμένος να επανενταχθεί στο δυναμικό του ΑΠΟΕΛ αν οι γαλαζοκίτρινοι του προσφέρουν διετές συμβόλαιο και καλύψουν σημαντικό μέρος των απολαβών του της σεζόν 2016 -2017 που έχει με την Αλ Χιλάλ.  Το συμβόλαιο του που έχει διάρκεια μέχρι το τέλος της νέας σεζόν φτάνει στο αστρονομικό για την Κύπρο ποσό του 1,8 εκατομμυρίων ευρώ!».

Νέες, θετικές για τον ΑΠΟΕΛ, εξελίξεις

Από την ίδια σοβαρή και αξιόπιστη πηγή μάθαμε ότι, η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, αποφάσισε να κάνει νέα οικονομική υπέρβαση και να επανεντάξει στο δυναμικό των πρωταθλητών τον Βραζιλιάνο επιθετικό αφού έχει την ποιότητα και όλα τα άλλα χαρακτηριστικά του παίκτη που θέλει στον ΑΠΟΕΛ ο Τόμας Κρίστιανσεν.

Μια πολύ σημαντική εξέλιξη που σημειώθηκε στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας είναι ότι ο Αλμέιδα έχει μειώσει τις απαιτήσεις του σε τέτοιο βαθμό που οι γαλαζοκίτρινοι να μπορούν να πληρώσουν το διετές συμβόλαιο του το οποίο βέβαια θα είναι και το ψηλότερο στην ομάδα.

Πρώτα να αποζημιωθεί!

Στο μεταξύ ο 32χρονος επιθετικός συνεχίζει τις προσπάθειες του προκειμένου να εξασφαλίσει ένα πολύ μεγάλο ποσό από την Αλ Χιλάλ ως αποζημίωση για να δεχτεί να σπάσει το συμβόλαιο του το οποίο του αποφέρει 1.8 εκατομμύρια ευρώ ετησίως!

Μια πολύ σημαντική παράμετρος, πολύ ευνοϊκή για την επανένταξη του στον ΑΠΟΕΛ, είναι ότι ο Βραζιλιάνος δεν είναι στα πλάνα του νέου προπονητή της Αλ Χιλάλ και ως εκ τούτου δεν ακολούθησε την ομάδα στο βασικό της προετοιμασίας αφού ακολουθεί εδώ και εβδομάδες ατομικό πρόγραμμα.

Τελειωμένη υπόθεση!

Καταλήγοντας ν’ αναφέρουμε πως μπορεί να υπάρχουν και άλλες αξιόλογες εναλλακτικές επιλογές ωστόσο η διαίσθηση μας και η αξιόπιστη πηγή μας, επιμένουν ότι η επιστροφή του Άιλτον Αλμέιδα στην ομάδα που ο κόσμος της τον λάτρεψε, είναι τελειωμένη υπόθεση.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση