ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Το πιστεύει και μπορεί

Ο Ολυμπιακός δεν έχει καταφέρει ακόμα ν’ αποκτήσει συνοχή

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Αποστολή στην Αθήνα, Γιώργος Παττίχης

Έστω και χωρίς τους Ντε Καμάργο, Ορλάντι ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει με συγκρατημένη αισιοδοξία αλλά και αποφασιστικότητα για βαθμολογικό κέρδος από την αποψινή (22:05), αναμέτρηση του με τον Ολυμπιακό Πειραιώς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Ολυμπιακός δεν έχει καταφέρει ακόμα ν’ αποκτήσει συνοχή και η ήττα του από την Λάρισα την περασμένη Κυριακή δεν ήταν τυχαία αλλά άλλο ένα (κακό) «επεισόδιο» στα πολλά φετινά από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Πιστεύω πως ο ΑΠΟΕΛ έχει την δυναμική και την εμπειρία για να σταθεί στην καυτή έδρα των ερυθρολεύκων του Πειραιά, σαν ίσος προς ίσον και ναι, να διεκδικήσει με βάσιμες ελπίδες βαθμό ή βαθμούς.

Πιθανή ενδεκάδα:
Οι επικρατέστεροι για να ξεκινήσουν τον αποψινό αγώνα είναι κατά την γνώμη μου οι ακόλουθοι: Ο Βάτερμαν κάτω από τα δοκάρια, ο Μιλάνοφ στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Λάγο που ανεβαίνει σταθερά, στο αριστερό. Στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Καρλάο με το Μερκή.

Ο Μοράις θ' αναλάβει ανασταλτικό ρόλο στη μεσαία γραμμή, λίγο πιο μπροστά του θα παίξει ο Βινίσιους και ο Μπερτόλιο θα έχει πιο επιθετικό ρόλο.

Στα άκρα μεσοεπιθετικά θ’ αγωνιστούν οι Εφραίμ και Γιαννιώτας και στην κορυφή της επίθεσης ο Πιέρος Σωτηρίου.

Το σημερινό πρόγραμμα:

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου
18:00 Αστάνα-Γιουνγκ Μπόις
22:05 Ολυμπιακός-ΑΠΟΕΛ

Η βαθμολογία του Ομίλου
1. ΑΠΟΕΛ   2-1 3
2. Ολυμπιακός  1-0 3
3. Γ.Μπόις  0-1  0
4. Αστάνα  1-2  0

Η συνέχεια, 3η αγωνιστική (20 Οκτωβρίου)
Ολυμπιακός-Αστάνα
Γιουνγκ Μπόις-ΑΠΟΕΛ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση