ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Επιχείρηση προσγείωσης

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να προσγειωθεί ομαλά στην κυπριακή πραγματικότητα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Πειραιώς αποτελεί παρελθόν. Οι «γαλαζοκίτρινοι» πήραν το ζητούμενο μέσα στο Φάληρο και τώρα επικεντρώνονται στο πρωτάθλημα.

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να προσγειωθεί ομαλά στην κυπριακή πραγματικότητα και να δώσει συνέχεια στις νίκες. Ο αυριανός αγώνας με τη Δόξα στο ΓΣΠ εγκυμονεί αρκετούς κινδύνους για την ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν. Οι «γαλαζοκίτρινοι» θα πρέπει να παρουσιαστούν με τη δέουσα σοβαρότητα για να καταφέρουν να πάρουν το τρίποντο και να εκμεταλλευτούν πιθανές απώλειες της πρωτοπόρου ΑΕΚ.

Ο Δανός τεχνικός του ΑΠΟΕΛ αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα για να φρεσκάρει την ομάδα. Οι «γαλαζοκίτρινοι» κατέβαλαν μια τεράστια προσπάθεια στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και έχασαν αρκετές δυνάμεις.

Η ομάδα διαθέτει αρκετό βάθος κάτι που δίνει την ευκαιρία στον Κρίστιανσεν να προχωρήσει σε rotation στο αυριανό παιχνίδι. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν με αξιώσεις οι Αστίθ, Αλεξάνδρου, Αρτυματάς και Εφραίμ. Αν ο Ντε Καμάργκο κριθεί έτοιμος τότε είναι πολύ πιθανόν να πάρει ανάσες και ο Πιέρος Σωτηρίου.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X