ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Δίνει ανάσες ο κόουτς

Θα φρεσκάρει την ομάδα του ο Δανός

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενήσει απόψε (20:00) τη Δόξα στο ΓΣΠ με στόχο το πέμπτο τρίποντο στο πρωτάθλημα. Το τεράστιο διπλό μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έφερε ευφορία στις τάξεις των «γαλαζοκιτρίνων».

Ο Τόμας Κρίστιανσεν προσπαθεί να προσγειώσει τους παίκτες του γιατί το σημερινό παιχνίδι εγκυμονεί αρκετούς κινδύνους. Η ομάδα της Λευκωσίας θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να καταφέρει να κάμψει την αντίσταση της Δόξας, που θα έρθει στο ΓΣΠ με στόχο το βαθμολογικό κέρδος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Τόμας Κρίστιανσεν δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ορλάντι και Ντε Καμάργκο οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής. Ο Δανός τεχνικός του ΑΠΟΕΛ αναμένεται να προβεί σε 2-3 αλλαγές στο αρχικό σχήμα για να φρεσκάρει την ομάδα του.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Βάτερμαν. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Μιλάνοφ και στο αριστερό ο Αλεξάνδρου. Ο Αστίθ θα πάρει φανέλα βασικού και θα έχει δίπλα ένα εκ των Καρλάο ή Μερκή.

Η τριάδα της μεσαίας θα αποτελείται από τους Μοράις, Βινίσιους και Μπερτόλιο, χωρίς να αποκλείουμε τη χρησιμοποίηση του Αρτυματά. Στα φτερά θα κινούνται οι Εφραίμ και Γιαννιώτας, με τον Βάντερ να μένει στον πάγκο λόγω της υπερπροσπάθειας που κατέβαλε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Πιέρος Σωτηρίου.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση