ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Ενδιαφέρον και προτάσεις

Σταθερή και μεγάλη αξία ο Εφραίμ και αναμενόμενο το σκηνικό

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Λόγω γενεθλίων, σχετικών ευχών και εκδηλώσεων, λίγο απασχόλησαν τα δημοσιεύματα και οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών, περί ενδιαφέροντος ξανά από ξένους σκάουτερς για ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ. Γιώργος Εφραίμ και Πιέρος Σωτηρίου βρέθηκαν στο προσκήνιο των πληροφοριών αυτών και όχι για πρώτη φορά.

Σταθερή και μεγάλη αξία ο Εφραίμ και αναμενόμενο το σκηνικό, από τη στιγμή που το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, χωρίς ακόμη να υπάρξει ουσιαστική εξέλιξη στις διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση για ενδεχόμενη νέα συμφωνία. Ανερχόμενη ποδοσφαιρική αξία ο Σωτηρίου, φυσιολογικά προσελκύει το ενδιαφέρον, ειδικά όσο συνεχίζει να σκοράρει στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του ΑΠΟΕΛ.

Δύο οι πτυχές του θέματος και διαφορετικές οι δύο περιπτώσεις. Για τον Γιώργο Εφραίμ, με υπαρκτό ή όχι το ενδιαφέρον από τρίτους, η διοίκηση (αν δεν το έχει ήδη κάνει) θα πρέπει σύντομα να προχωρήσει στο ουσιαστικό κομμάτι των επαφών της με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και από τη στιγμή που κανείς δεν διαφωνεί με την αναγκαιότητα παραμονής του στην ομάδα.

Όσο πλησιάζουμε στην ολοκλήρωση του συμβολαίου του Γιώργου Εφραίμ, είναι πολύ πιθανό η προσπάθεια επίτευξης συμφωνίας να δυσκολεύει. Επιπρόσθετα, ενδεχόμενη επίτευξη συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή αυτή την περίοδο και τα συμφέροντα του ΑΠΟΕΛ, οικονομικά και αγωνιστικά, διασφαλίζει και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή βοηθά, προκειμένου να έχει μια πολύ καλύτερη αγωνιστική παρουσία στη συνέχεια, απαλλαγμένος από το όποιο άγχος, πίεση ή και αποπροσανατολισμό, μπορεί να του δημιουργήσει και η παραμικρή αβεβαιότητα ως προς το μέλλον του στον ΑΠΟΕΛ.

Η περίπτωση του Πιέρου Σωτηρίου διαφέρει. Η διοίκηση έκανε αυτό που θα έπρεπε να κάνει, ανταμείβοντας στην ουσία τον ποδοσφαιριστή για την αλματώδη άνοδο του τα τελευταία χρόνια. Το ίδιο σωστά έπραξε και ο Πιέρος Σωτηρίου αποδεχόμενος την προσφορά του ΑΠΟΕΛ για νέο συμβόλαιο.

Ζητούμενο πλέον για τον ίδιο, να… κλείσει τα αυτιά του στα όσα κατά καιρούς ακούγονται, να επικεντρωθεί στην προσπάθεια του να δώσει ανάλογη συνέχεια στο πολύ καλό φετινό του ξεκίνημα και ο χρόνος θα δείξει για τα υπόλοιπα. Ο χρόνος θα φανερώσει αν το φημολογούμενο αυτή τη στιγμή ενδιαφέρον θα μετατραπεί σε κάτι πιο χειροπιαστό, για το οποίο ο ποδοσφαιριστής θα αποφασίσει αναλόγως για το συμφέρον του.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση