ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Προθεσμία για μεταγραφές

Δεν αποκλείεται μάλιστα, το ενεδεχόμενο διπλής ανακοίνωσης

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ολοένα και εντείνονται οι πληροφορίες, όλο και πιο κοντά φαίνεται να βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ στην ολοκλήρωση της πρώτης μετεγραφής στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Δεν αποκλείεται μάλιστα, το ενεδεχόμενο διπλής ανακοίνωσης...

Με το ημερολόγιο να πλησιάζει στα μέσα του μήνα, ασφαλώς και δεν μπορεί να λεχθεί πως ο ΑΠΟΕΛ και κυρίως οι υπεύθυνοι για τον προγραμματισμό, βρίσκονται εκτός χρονικών περιθωρίων. Είναι σημαντικό ωστόσο, οι μεταγραφικές εκκρεμότητες να ολοκληρωθούν το συντομότερο, προκειμένου ο ΑΠΟΕΛ και τα όποια νέα μεταγραφικά αποκτήματα να εκεμεταλλευτούν το χρονικό διάστημα μέχρι το τέλος Ιανουαρίου και πριν το πολύ πιο δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα που ακολουθεί από τον Φεβρουάριο και έπειτα.

Με δεδομένη εδώ και αρκετό καιρό την ανάγκη ενίσχυσης στην επιθετική αλλά και στη μεσαία γραμμή, επιπρόσθετα και μετά τη φυγή Καρλάο, ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται άμεσα και μία ακόμη τουλάχιστον προσθήκη στην άμυνα. Τα κενά που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ, δεν έχουν σε μεγάλο βαθμό διαφανεί, κάτι που οφείλεται κυρίως στην ποιότητα των επιλογών που διαθέτει ο Τόμας Κρίστιανσεν, ενώ σημαντικό ρόλο διαδραματίζει και το αγωνιστικό πρόγραμμα Ιανουαρίου, από το οποίο απουσιάζουν αναμετρήσεις με ομάδες της πρώτης πεντάδας.

Αυτό το στοιχείο, αυτή τη συγκυρία θα πρέπει να εκμεταλλευτεί ο ΑΠΟΕΛ, γι’ αυτό και είναι σημαντικό ο μεταγραφικός σχεδιασμός Ιανουαρίου να ολοκληρωθεί πολύ πριν την τελευταία διαθέσιμη μέρα απόκτησης ποδοσφαιριστή. Είναι σημαντικό οι νεοφερμένοι να έχουν όσο το δυνατό μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στη διάθεση τους για προσαρμογή και ιδανικό θα είναι αν θα έχουν και την ευκιαρία να καταγράψουν τα πρώτα αγωνιστικά τους λεπτά στο κυπριακό πρωτάθλημα και στον ΑΠΟΕΛ, σε αγώνες με χαμηλότερο το βαθμό δυσκολίας και σε σχέση με τα ντέρμπι που ακολουθούν μέσα στον Φεβρουάριο.

Μην ξεχνάμε, πως στους τέσσερις αγώνες Φεβρουαρίου, ο ΑΠΟΕΛ αρχίζει με το μεγάλο ντέμρπι κορυφής κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ θα αναμετρηθεί με ΑΕΛ και Απόλλωνα. Παιγνίδια – ντέρμπι, κρίσιμα και καθοριστικά, από το αποτέλεσμα των οποίων πολύ πιθανό να εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό η προσπάθεια κατάκτησης και του φετινού τίτλου. Παιγνίδια στα οποία ο ΑΠΟΕΛ θα έχει άμεση ανάγκη και τους ποδοσφαιριστές τους οποίους ψάχνει εδώ και αρκετό καιρό.

Με την ελπίδα, αυτοί να αποδειχθούν ποιοτικές μεταγραφές αλλά και να είναι σε θέση να βοηθήσουν άμεσα και ουσιαστικά στους καθοριστικούς αυτούς αγώνες, κόντρα στους βασικούς αντίπαλους για τον τίτλο...

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση