ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Στο Δάσος για το τρίποντο

Συντριπτικά υπέρ του η παράδοση

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο ΑΠΟΕΛ ταξιδεύει σήμερα στο Δασάκι για να αντιμετωπίσει τον Εθνικό Άχνας, έχοντας ως μοναδικό στόχο την έκτη συνεχόμενη του νίκη στο πρωτάθλημα. Οι «γαλαζοκίτρινοι» θα προσπαθήσουν να τερματίσουν το εντός έδρας αήττητο της ομάδας του Ιβανάουσκας και να συνεχίσουν στο δρόμο των επιτυχιών.

Η παράδοση των τελευταίων χρόνων είναι συντριπτικά με το μέρος των «γαλαζοκιτρίνων». Ο ΑΠΟΕΛ μετρά έξι συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες απέναντι στον Εθνικό. Η τελευταία απώλεια βαθμών των «γαλαζοκιτρίνων» στα Δασάκι καταγράφηκε το 2010(0-0).

Για το σημερινό παιχνίδι εκτός αποστολής έμειναν οι Ορλάντι, Μιλάνοφ, Βάντερ και Μπαράλ. Ο Τόμας Κρίστιανσεν αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σχηματισμό 4-4-2. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Βάτερμαν. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Αρτυματάς και στο αριστερό ένας εκ των Λάγο ή Ιωάννου. Στο κέντρο της άμυνας δίπλα από το Μερκή θα αγωνιστεί κατά πάσα πιθανότατα ο Αστίθ.

Μοράις και Βινίσιους θα κινούνται στο χώρο της μεσαία γραμμής. Στα φτερά θα αγωνιστούν οι Εφραίμ και Αλωνεύτη ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Ντε Καμάργκο και Σωτηρίου.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση