ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: «Ψήλωσε» πολύ ο Πιέρος

Οι «μνηστήρες» αυξάνονται καθημερινά

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Στα 24 του χρόνια, ο διεθνής επιθετικός του ΑΠΟΕΛ Πιέρος Σωτηρίου, δείχνει πανέτοιμος για να… πετάξει πολύ ψηλά.  Με την σταθερή πρόοδο του έφτασε σήμερα σ’ ένα σημείο που θεωρείται ένας πραγματικά σπουδαίος επιθετικός. Δεν είναι τυχαίο που οι «μνηστήρες» για την απόκτηση του αυξάνονται καθημερινά!

Δημοσίευμα της «Le Parisien» αποκάλυψε ότι τρεις ομάδες από την Πρέμιερ Λιγκ ενδιαφέρονται και παρακολουθούν τον διεθνή επιθετικό! Έβερτον, Σαουθάμπτον και Στόουκ είναι οι ομάδες που αναφέρονται στο δημοσίευμα όπως επίσης Γαλλικές και Γερμανικές ομάδες. Ενδιαφέρον για τον Πιέρο Σωτηρίου υπάρχει και από γνωστή σε όλους μας πρωταθλήτρια Ελβετίας, Βασιλεία ενώ είναι διακαής πόθος για Ολυμπιακό Πειραιώς και ΠΑΟΚ.

Η Εταιρεία «ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο» προνόησε να «δέσει» τον χαρισματικό σκόρερ με ένα πολλαπλάσια ψηλότερο συμβόλαιο. Του υποσχέθηκαν πως το προσεχές Καλοκαίρι θα μπορεί να κάνει την μεταγραφή που περιμένει και ονειρεύεται.  Ξέρουν ότι μέχρι τότε η αξία του θα είναι πολύ μεγαλύτερη και ότι τα δικά τους οφέλη θα είναι επίσης, τεράστια.

Στο περσινό Πρωτάθλημα o Πιέρος, είχε κάνει επίδοση με 10 γκολ ενώ φέτος (μέχρι και την 20η αγωνιστική), έφτασε στα 14! Με την κεκτημένη ταχύτητα που έχει, ίσως φτάσει και ξεπεράσει τα  25 γκολ! Δούλεψε μεθοδικά και κατάφερε να θεωρείται πλέον από τους ειδικούς, ως φαινόμενο για τα γήπεδα μας, ως ένας ολοκληρωμένος σέντερ – φορ ο οποίος τρέχει και μαρκάρει ασταμάτητα και σκοράρει με όλους τους τρόπους. Έχει όλο το «πακέτο» και τον χαρακτήρα για να κάνει μια «χρυσή» καριέρα στα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά γήπεδα.

Πρόσφατα η  δημοφιλής ιστοσελίδα transfermarkt, αναπροσάρμοσε την αξία των παικτών στο Κυπριακό Πρωτάθλημα  και ανέβασε τον Πιέρο Σωτηρίου στα 1,2 εκατομμύρια ευρώ. Αν συνεχίσει έτσι, σοβαρά και μετρημένα μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο, η γερμανική ιστοσελίδα θ’ αναγκαστεί να αναθεωρήσει εκ νέου την αξία του στο «ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο». Το πόσο ψηλά θα φτάσει θα φανεί από τα… πόδια και το κεφάλι του.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X