ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Θρύλος είσαι, μπορείς

Το ΓΣΠ αναμένεται να ζήσει μεγάλες και μοναδικές στιγμές

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ραντεβού με την ιστορία δίνει απόψε (20:00, ΣΠΟΡ FM 95,00 & www.24sports.com.cy) ο ΑΠΟΕΛ, που φιλοξενεί την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο ΓΣΠ στον επαναληπτικό το 3-2.

Οι «γαλαζοκίτρινοι», με τον 12ο παίκτη στο πλευρό τους, θα προσπαθήσουν να κάνουν την ανατροπή και να προκριθούν στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Θα προσπαθήσουν να πετύχουν κάτι που δεν πέτυχαν ποτέ στο παρελθόν, να προκριθούν απέναντι σε ισπανικό σύλλογο. Σε πέντε νοκ-άουτ αναμετρήσεις απέναντι σε ισπανικούς συλλόγους, ο ΑΠΟΕΛ μετρά ισάριθμους αποκλεισμούς

Το ΓΣΠ αναμένεται να ζήσει μεγάλες και μοναδικές στιγμές. Στις εξέδρες του γηπέδου της πρωτεύουσας αναμένεται να βρεθούν πάνω από 16 χιλιάδες ψυχωμένοι πορτοκαλί, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να δώσουν μια έξτρα ώθηση στους παίκτες του Τόμας Κρίστιανσεν. Ο κόσμος που θα βρει στο ΓΣΠ θα πρέπει να στηρίζει αδιάκοπα την ομάδα, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, ανεξάρτητα από τη διακύμανση του σκορ.

Ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να κάνει ένα τέλειο και αψεγάδιαστο παιχνίδι για να καταφέρει να γυρίσει το σκορ και να πετάξει εκτός διοργάνωσης τους Βάσκους. Οι παίκτες του Κρίστιανσεν θα πρέπει να έχουν τιτάνια υπομονή και επιμονή στο παιχνίδι τους. Παράλληλα θα πρέπει να αποφύγουν τα ατομικά λάθη, κυρίως στο μεσοαμυντικό χώρο. Η ανασταλτική λειτουργία των «γαλαζοκιτρίνων» θα πρέπει να λειτουργήσει άριστα. Θα χρειαστούν πάρα πολλά τρεξίματα από όλους όσους θα αγωνιστούν, από τους αμυντικούς μέχρι και τον επιθετικό κορυφής.

Στο πρώτο παιχνίδι στο «Σαν Μαμές» ο ΑΠΟΕΛ είχε μια «τρομακτική» αποτελεσματικότητα, πετυχαίνοντας δυο γκολ σε τρείς τελικές προσπάθειες. Η ομάδα της Λευκωσίας θα πρέπει να έχει το ίδιο υψηλό ποσοστό αποτελεσματικότητας και στο αποψινό παιχνίδι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Τόμας Κρίστιανσεν έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του πλην των Μπερτόλιο και Κάνιας. Ο Μιλάνοφ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και διεκδικεί με αξιώσεις φανέλα βασικού. Ο Δανός προπονητής θα παρατάξει την καλύτερη ενδεκάδα με στόχο την νίκη-ανατροπή για να οδηγήσει τον ΑΠΟΕΛ σε ακόμη ένα ποδοσφαιρικό άθλο.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση