ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Ακόμη έχει το πάνω χέρι

Τίποτε δεν πήγε καλά χθες για την ομάδα του Τόμας Κριστίανσεν

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Στον ΑΠΟΕΛ ξεκινούν από σήμερα την προετοιμασία για το ντέρμπι «αιωνίων» του Σαββάτου και πρέπει να σηκώσουν κεφάλι μετά την ήττα από τον Απόλλωνα. Μια ήττα που δεν την άξιζε ο ΑΠΟΕΛ που ουσιαστικά ήταν χειρότερος από τους «γαλάζιους» μόνο στα πρώτα 20 λεπτά.

Τίποτε δεν πήγε καλά χθες για τον ΑΠΟΕΛ που ξεκίνησε με σύστημα 4-4-2 από ανάγκη και όχι από επιλογή. Ο Εμπεσίλιο δεν ήταν έτοιμος για το αρχικό σχήμα ενώ ο Βινίσιους ήταν τραυματίας επομένως δεν έμενε άλλη λύση για τα χαφ. Ο Τόμας Κρίστιανσεν έκανε και πάλι το γνωστό rotation στα φτερά αλλά αυτή την φορά δεν του βγήκε.

Η αλήθεια είναι ότι εκτός από το πρώτο 20 λεπτό ο ΑΠΟΕΛ ήταν η ομάδα που κυριάρχησε στον αγώνα ωστόσο δεν ήταν σε καμία περίπτωση ιδιαίτερα απειλητική. Το πρώτο γκολ το δέχθηκε από λάθος του Αστίθ που αγωνιζόταν τραυματίας λόγω αγκωνιάς από τον Μάγκλιτσα ενώ το δεύτερο δεν αξίζει να το σχολιάσουμε καν.

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ ήταν φανερά κουρασμένοι από την υπερπροσπάθεια της Πέμπτης ενώ οι γραμμές του ήταν ασύνδετες. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τόμας Κρίστιανσεν προσπάθησε να αλλάξει κάποια πράγματα ωστόσο η αναγκαστική αλλαγή του Αστίθ έπαιξε και αυτή τον ρόλο της, σε διαφορετική περίπτωση πιθανότατα να βλέπαμε και τον Εμπεσίλιο.

Ο ΑΠΟΕΛ χθες στάθηκε και άτυχος αφού στις φάσεις που βρήκε οι παίκτες του Απόλλωνα έβρισκαν τον τρόπο να διώξουν. Τέλος η διαιτησία του Βασίλη Δημητρίου δεν ήταν και η καλύτερη αφού ο «ψηλός» ανέχτηκε το σκληρό ποδόσφαιρο των παικτών του Απόλλωνα που έπρεπε να δεχθεί τουλάχιστον μια κόκκινη κάρτα. Διαμαρτυρίες υπάρχουν και για μια φάση στο τέλος όπου ο Μοράις ανατράπηκε μέσα στην περιοχή των «γαλάζιων».

Ο χθεσινός αγώνας είναι παρελθόν και στον ΑΠΟΕΛ πρέπει να κοιτάξουν μπροστά να διορθώσουν τα λάθη τους και να πάνε για την νίκη το Σάββατο. Η Ομόνοια έρχεται με φόρα μετά την μεγάλη νίκη απέναντι στην ΑΕΛ ενώ οι «γαλαζοκίτρινοι» όλο και φορτώνονται παιχνίδια στα πόδια τους. Παρόλα αυτά ο ΑΠΟΕΛ απέδειξε ότι διαθέτει το ποιοτικότερο ρόστερ του πρωταθλήματος και έχει και το μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο. Εξακολουθεί να παραμένει πρώτος με απόσταση 3 βαθμών από τον δεύτερο και όλα είναι στα πόδια του. Αν επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις τότε θα πάει με την καλύτερη ψυχολογία στα play-offs.

Βάσει των πιο πάνω λοιπόν και με δεδομένες τις απουσίες των Βινίσιους και Γιαννιώτα ο ΑΠΟΕΛ ξεκινά σήμερα την προετοιμασία του για το ντέρμπι «αιωνίων». Ο στόχος δεν είναι άλλος από την νίκη για την οποία και θα προετοιμαστεί κατάλληλα ο ΑΠΟΕΛ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση