ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: «Πούλησαν φούμαρα στον κόσμο τους»

Καυστική απάντηση του ΑΠΟΕΛ προς την Ομόνοια.

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο ΑΠΟΕΛ απαντά στην Ομόνοια για την ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα που αναφέρει ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν αποδέχτηκε αίτημα για κάθοδο ξένων διαιτητών. Παράλληλα κάνει αναφορά στο γεγονός ότι η κάθοδος ξένων διαιτητών είναι ενάντια στην προκύρηξη που η ίδια η Ομόνοια κάλεσε την ΚΟΠ να τηρήσει πριν 10 μέρες.

Αναλυτικά:

Η Ομόνοια Λευκωσίας εξέδωσε σήμερα επίσημη ανακοίνωση αναφέροντας ότι απέστειλε αίτημα προς την ΚΟΠ για να οριστούν ξένοι διαιτητές στην Κύπρο. Τελικά απέστειλαν αίτημα ή απλά πούλησαν φούμαρα στον κόσμο τους;

Προφανώς το δεύτερο αφού όπως διαπιστώνεται και από τις αναφορές στα ΜΜΕ κανένα αίτημα δεν απεστάλη στην Ομοσπονδία αφού κάτι τέτοιο είναι αντίθετο με την προκύρηξη του πρωταθλήματος. Εξού και στην ανάρτηση μας στο Facebook αναφέραμε προς την Ομόνοια όπως φροντίσει η ίδια όπως έρθουν ξένοι διαιτητές κρίνοντας ότι ένα τέτοιο αίτημα είναι καθαρά ένα επικοινωνιακό τρικ και τίποτα περισσότερο. Δεν μπορούσαμε καν να σκεφτούμε ότι ένα σωματείο όπως την Ομόνοια δεν γνωρίζει τις πρόνοιες της Προκύρηξης.

Το αντιληφθήκαμε όμως όταν στις 12:48 (!!) το μεσημέρι η Ομόνοια μας απέστειλε Fax στο οποίο αναφέρεται σε κοινό αίτημα των δυο ομάδων προς την ΚΟΠ έτσι ώστε όπως διευθετηθεί να διαιτητεύσουν τον αγώνα ξένοι διαιτητές. Η απάντηση μας ήταν ξεκάθαρη. Κοινό αίτημα δεν μπορεί να γίνει αφού δεν μπορούμε να συναινέσουμε σε ένα εκτός κανονισμών αίτημα. Το πιο αξιοπερίεργο όμως είναι το γεγονός ότι το ίδιο σωματείο που πριν από 10 μέρες είχε εκδόσει ανακοίνωση καλώντας την ΚΟΠ, να εφαρμόζει την Προκύρηξη σε ότι αφορά στους ορισμούς των αγώνων, έρχεται με επίσημο τρόπο να καλέσει και δεύτερο σωματείο όπως συνταχθεί μαζί σε εκτός των κανονισμών Προκύρηξης, αίτημα.

Είναι προφανές ότι η ίδια η Ομόνοια δημιουργεί ένα τεχνητό θέμα προσπαθώντας να αποπροσανατολίσει μετά την απόλυση του προπονητή της, την εσωτερική κόντρα που έχουν με τους φιλάθλους τους και τα όσα και πάλι διαβάζουμε σε συνεντεύξεις για τον τρόπο λειτουργίας τους.

Με σεβασμό προς το φίλαθλο κοινό εμείς θα προσπαθήσουμε να βάλουμε μια τελεία. Αν και δυστυχώς αμφιβάλλουμε αν θα ισχύσει αφού διαχρονικά η επικοινωνιακή πολιτική της Ομόνοιας παραμένει η ίδια. Ειδικά πριν από τους μεταξύ μας αγώνες...

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση