ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Η υπέρβαση του κόσμου

Είναι η ώρα που ο ΑΠΟΕΛίστας καλείται να γεμίσει το γήπεδο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Βρισκόμαστε για τα καλά σε περίοδο προετοιμασίας για το ντέρμπι «αιωνίων» του Σαββάτου. Μάλιστα χθες βγήκαμε για ακόμη μια φορά έξω από τα αγωνιστικά δεδομένα αφού Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ αντάλλαξαν ανακοινώσεις με φόντο την διαιτησία. Παρόλα αυτά ο Τόμας Κρίστιανσεν και οι παίκτες του πρέπει να κλείσουν τα αυτιά τους και να προσηλωθούν στον αγώνα.

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ δείχνει σιγά σιγά να παίρνει τα πάνω του και να αντιλαμβάνεται ότι η ομάδα βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο όσο αφορά το πρωτάθλημα αλλά και την Ευρώπη. Το καθήκον του είναι να γεμίσει από εδώ και πέρα το ΓΣΠ σε όλα τα παιχνίδια που απομένουν και είναι όλα ντέρμπι.

Πριν λίγες μέρες κάναμε αναφορά στις τιμές των εισιτηρίων απέναντι στην Άντερλεχτ τονίζοντας ότι αυτές θα έπρεπε να ήταν πιο φτηνές σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στην Μπιλμπάο και έτσι έγινε. Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε προχθές της τιμές των εισιτηρίων απέναντι στους Βέλγους με αυτές να κρίνονται πολύ ικανοποιητικές. Μάλιστα για την Νότια κερκίδα οι τιμές είναι οι ίδιες με τους αγώνες πρωταθλήματος. Είναι μια κίνηση που πραγματικά είναι άξια συγχαρητηρίων και που δείχνει έμπρακτα την επιθυμία της διοίκησης για ένα κατάμεστο ΓΣΠ.

Επομένως μέσα από αυτά τα δεδομένα προκύπτει πως ήρθε η ώρα να κάνει και ο κόσμος την υπέρβασή του. Παλαιότερα αναλύσαμε εκτενέστερα το θέμα της απουσίας των φίλων του ΑΠΟΕΛ από τα γήπεδα. Δύο από τις σημαντικότερες αιτίες αυτού του φαινομένου ήταν οι τιμές των εισιτηρίων σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση καθώς και η έλλειψη κινήτρων από τους φίλους της ομάδας που είναι «χορτασμένοι» από επιτυχίες. Με τα δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί τώρα αυτοί οι δύο παράγοντες υφίστανται σε πολύ μικρότερο βαθμό πλέον.

Αφενός οι τιμές των εισιτηρίων για ένα Ευρωπαϊκό αγώνα είναι πολύ ικανοποιητικές, ενώ για τον αγώνα πρωταθλήματος ήδη υπάρχει έκπτωση σε όσους πήγαν και στον αγώνα με την ΑΕΛ. Αφετέρου τώρα που ο ΑΠΟΕΛ μπαίνει σε μια πολύ κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος ενώ παράλληλα διεκδικεί ακόμη μια ιστορική πρόκριση στην Ευρώπη τα κίνητρα του κόσμου αυξάνονται. Εξάλλου ο κάθε αγώνας μεταξύ των πρώτων 6 ομάδων έχει πάντα το δικό του ξεχωριστό κίνητρο για τον κόσμο.

Συνεπώς είναι η ώρα που ο ΑΠΟΕΛίστας καλείται να γεμίσει το γήπεδο και να σπρώξει την ομάδα του σε ακόμη περισσότερες επιτυχίες τόσο σε Κύπρο τόσο και Ευρώπη. Αυτό φαίνεται να το έχουν αντιληφθεί και οι οπαδοί της ομάδας αφού ήδη έκλεισαν θέση για το ντέρμπι του Σαββάτου 9000 κόσμος ενώ για τον αγώνα με την Άντερλεχτ 4000 κόσμος. Όσο πλησιάζουν οι μέρες τόσο θα αυξάνεται και ο αριθμός της προπώλησης και το ΓΣΠ θα αρχίσει να ετοιμάζεται για να βάλει τα γιορτινά του.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση