ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Καν' το όπως ξέρεις

Όποιος και αν αγωνιστεί πρέπει να καταθέσει την ψυχή του μέσα στο γήπεδο για τα 5 γράμματα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η μεγάλη μέρα έφθασε, ο ΑΠΟΕΛ σήμερα θα δώσει ακόμη ένα ιστορικό αγώνα, αυτή την φορά για τους «16» του Europa League. Οι «γαλαζοκίτρινοι» καλούνται σήμερα να κάνουν βήμα πρόκρισης απέναντι στην Βελγική Άντερλεχτ.

Το πάρτι αναμένεται να ξεκινήσει νωρίς, κατ’ ακρίβεια ξεκίνησε από χθες αφού οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ μπήκαν στους ρυθμούς του αγώνα με τραγούδια και συνθήματα από το περασμένο βράδι στο οίκημα της ομάδας. Οι κερκίδες θα είναι ασφυκτικά γεμάτες αφού τα τρία πέταλα είναι ήδη sold out κάτι που αναμένεται να γίνει και στο βόρειο. Ο κόσμος θα ξεκινήσει να έρχεται γρήγορα στο γήπεδο για να στηρίξει την ομάδα του. Αποστολή του θα είναι να διαψεύσει τον Βάιλερ που είπε ότι δεν θα επηρεάσει η ατμόσφαιρα και να σπρώξει την ομάδα του σε μια νίκη που θα ισοδυναμεί με βήμα πρόκρισης.

Ο Τόμας Κρίστιανσεν τις μέρες που μας πέρασαν προετοίμασε κατάλληλα την ομάδα του τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά. Έγινε πλήρης ανάλυση της αντιπάλου και μέσα από το μάθημα στους ποδοσφαιριστές του τους είπε όλα όσα πρέπει να κάνουν. Αυτοί με την σειρά τους πρέπει να παρουσιαστούν γεμάτοι ψυχή πάθος και ένταση και με 22 χιλιάδες πορτοκαλί στο πλευρό τους να πάρουν την νίκη.

Τα αγωνιστικά δεδομένα είναι γνωστά, τα αναλύσαμε εξ’ άλλου όλη την εβδομάδα που μας πέρασε. Μετά και την ανακοίνωση της αποστολής τα πράγματα είναι λίγο πιο ξεκάθαρα όσο αφορά τον χώρου του κέντρου αφού ο Μπερτόλιο έμεινε εκτός. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βάτερμαν με τα ακραία μπακ Ιωάννου και Μιλάνοφ να έχουν κλειδωμένη την θέση τους. Κλειδωμένη την θέση του έχει και ο Μερκής ενώ για την θέση δίπλα του ο Αστίθ συγκεντρώνει πολύ περισσότερες πιθανότητες για 11άδα παρά ο Γιαμπερέ. Στο πολυσυζητημένο κέντρο ο ένας που θα αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ θα είναι ο Μοράις με φαβορί για παρτενέρ του τον Κωστάκη Αρτυματά. Στα φτερά δεξιά θα βρίσκεται ο Γιαννιώτας και αριστερά ο Εφραίμ. Επιθετικό δίδυμο θα είναι ο Μπαράλ και ο Ντε Καμάργκο. Αν βέβαια ο Δανός τεχνικός επιλέξει σύστημα με ενισχυμένο κέντρο τότε θα δούμε τον Εμπεσίλιο να αγωνίζεται βασικός χωρίς να αποκλείεται χρησιμοποίηση του Εφραίμ στην θέση αυτή και ταυτόχρονη τοποθέτηση του Βάντερ στα αριστερά.

Εν πάση περιπτώσει όποιος και αν αγωνιστεί πρέπει να καταθέσει την ψυχή του μέσα στο γήπεδο για τα 5 γράμματα, για τα δύο χρώματα, για τα 90 χρόνια ιστορίας της ομάδας. Ο ΑΠΟΕΛ μας έμαθε καλά σε ευρωπαϊκές νίκες, και ακόμη καλύτερα σε ιστορικές προκρίσεις. Σήμερα καλείται να κάνει το πρώτο βήμα για να πάρει μια πρόκριση από αυτές που μόνο αυτός ξέρει να παίρνει.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση