ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Άσσος απ' το μανίκι

Ο Ισπανός επέστρεψε

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο ΑΠΟΕΛ αναμένεται να πραγματοποιήσει σήμερα την τελευταία του προπόνηση ενόψει του αυριανού αγώνα απέναντι στην Ανόρθωση. Οι «γαλαζοκίτρινοι» θέλουν την νίκη με τα δεδομένα όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι να μην είναι και τα καλύτερα μετά τους τραυματισμούς του Αστίθ και του Μπερτόλιο. Ωστόσο ο Τόμας Κρίστιανσεν μέσα από τον αγώνα της Πέμπτης βρήκε και τράβηξε ένα άσσο που είχε κρυμμένο στο μανίκι.

Αναφερόμαστε στον Ρομπέρτο Λάγο που έθελξε με την παρουσία του απέναντι στην Βελγική, Άντερλεχτ και πλέον κτυπά με αξιώσεις την πόρτα της εντεκάδας. Ο Ισπανός ακραίος μπακ είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά στις 29 Ιανουαρίου και στο παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό όπου κατέγραψε μόνο 6 λεπτά. Τι και αν πέρασε περισσότερο από ένας μήνας ο Λάγο με την απόδοσή του παρουσιάστηκε πανέτοιμος όταν τον χρειάστηκε η ομάδα.

Ο έμπειρος αριστερός μπακ πέρασε στο παιχνίδι απέναντι στην Άντερλεχτ στην θέση του Αστίθ που αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού. Με την είσοδό του στον αγώνα έδωσε άλλη πνοή στην αριστερή πτέρυγα του ΑΠΟΕΛ. Αυτό οφειλόταν στις επελάσεις του και στις πολύ καλές του σέντρες, εκ των οποίων δύο λίγο έλειψε να γίνονταν και γκολ. Με την εμφάνισή του ο Λάγο έδειξε γιατί αποτελεί ένα από τους κορυφαίους αριστερούς μπακ στο νησί και έκανε τον Τόμας Κρίστιανσεν να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Με το σκηνικό για τους τραυματισμούς του Εφραίμ και του Αστίθ να αναμένεται να ξεκαθαρίσει σήμερα ο Τόμας Κρίστιανσεν μπορεί να νιώθει λίγο πιο άνετα όσο αφορά τα δεδομένα της άμυνας. Είναι λες και τράβηξε άσσο από το μανίκι ο Δανός τεχνικός αφού βρήκε μια εξαιρετική λύση για να λύσει το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στην άμυνα. Πλέον αναμένουμε στους επόμενους αγώνες να δούμε τον Λάγο να ξεκινά αριστερά και τον Νικόλα Ιωάννου στο κέντρο της άμυνας. Φαίνεται λοιπόν η τελική σούμα να έχει πρόσημο θετικό για τον ΑΠΟΕΛ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση