ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Άλλη φάση με Φακούντο

Η χθεσινή εμφάνιση του Μπερτόλιο γέμισε με ικανοποίηση τον Τόμας Κρίστιανσεν

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η παρουσία του Φακούντο Μπερτόλιο στο χθεσινό ντέρμπι με την Ανόρθωση ήταν κάτι περισσότερο από θετική. Επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από περίπου ένα μήνα. Είχε αγωνιστεί για τα τελευταία φορά στο εντός έδρας παιχνίδι με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ο Αργεντινός πέρασε ως αλλαγή στο αγώνα και έδωσε μια νέα πνοή στη μεσοεπιθετκή γραμμή του ΑΠΟΕΛ. Με την είσοδο του έφερε την ηρεμία στην ομάδα της Λευκωσίας. Οι «γαλαζοκίτρινοι» διαχειρίστηκαν άριστα το υπέρ τους αποτέλεσμα στην επανάληψη και σε αυτό συνέβαλε και ο Αργεντινός ο οποίος ήταν σχεδόν αλάνθαστος στο διάστημα που αγωνίστηκε. Είχε σωστά κρατήματα της μπάλας, έβλεπε συνεχώς γήπεδο και μοίραζε το παιχνίδι δεξιά και αριστερά ενώ βοηθούσε και στο ανασταλτικό κομμάτι.

Η χθεσινή εμφάνιση του Μπερτόλιο γέμισε με ικανοποίηση τον Τόμας Κρίστιανσεν. Έδειξε ότι βρίσκεται σε ένα πάρα πολύ καλό βαθμό ετοιμότητας, παρόλο που προέρχεται από αποχή. Ο Μπερτόλιο διεκδικεί με αξιώσεις φανέλα στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Άντερλεχτ.

Το παιχνίδι στiς Βρυξέλλες θα είναι το πρώτο φετινό, στο οποίο ο ΑΠΟΕΛ δεν θα έχει στο αρχικό του σχήμα ούτε τον Μοράις ούτε και τον Βινίσιους. Σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια (ανεξαρτήτως διοργάνωσης) της φετινής αγωνιστικής περιόδου οι «γαλαζοκίτρινοι» είχαν τουλάχιστον έναν εκ των δυο στην αρχική ενδεκάδα.

Ο Μπερτόλιο καλείται να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά και να ηγηθεί της μεσαίας γραμμής των «γαλαζοκιτρίνων» στο Βέλγιο. Διαθέτει την ποιότητα, τα γερά πνευμόνια και την εμπειρία για να αντεπεξέλθει και να βοηθήσει ουσιαστικά τον ΑΠΟΕΛ στην προσπάθεια που θα κάνει για την ανατροπή και την πρόκριση.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X