ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Φωτίου: «Πάμε για το διπλό»

Ο αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο αντιπρόεδρος της εταιρείας του ΑΠΟΕΛ, Χάρης Φωτίου, μίλησε στον απεσταλμένο του ΣΠΟΡ FM 95,0, Μάκη Νικολάου, λίγα λεπτά πριν από την αναχώρηση της αποστολής των «γαλαζοκιτρίνων» για τις Βρυξέλες.

Η αρχική τοποθέτηση του Χάρη Φωτίου:

«Όταν κληρώθηκε το ζευγάρι οι πιθανότητες πρόκρισης ήταν στο 55-45 για την Άντερλεχτ. Σήμερα θα έλεγα ότι είναι στο 75-25 όμως το 25% δεν μας πτοεί. Πάμε ξεκάθαρα για να σκοράρουμε και τότε όλα θα είναι πιθανά. Αντιλαμβάνεστε την πίεση που θα έχουν οι παίκτες της Άντερλεχτ αν σκοράρουμε πρώτοι. Πάμε με μεγάλη  ψυχολογία. Πιστεύω στο διπλό».

Για την αύξηση της διαφοράς στο πρωτάθλημα:

«Το κλίμα είναι εξαιρετικό, φαίνεται και από τα αποτελέσματα τα της ομάδας. Αυτή η αύξηση των βαθμών έρχεται μέσα από σκληρή δουλειά στον Αρχάγγελο. Το ΑΠΟΕΛ ίσως να είναι και πρώτο (στη συγκομιδή βαθμών) στα παιχνίδια των ντέρμπι. Όλα αυτά δίνουν μια επιπλέον δυναμική στην ομάδα.»

Για  τις πολλές απουσίες

«Είναι πράγματι πολύ μεγάλες οι απουσίες όμως νομίζω ότι η ατάκα που είπε ο προπονητής πριν 2-3 μήνες αντικατοπτρίζει την αλήθεια. Σημασία έχουν αυτοί που θα αγωνιστούν. Πάμε ταπεινοί, προσηλωμένοι στο στόχο μας, γεμάτοι αισιοδοξία».

Για το πρώτο παιχνίδι με την Άντερλεχτ:

«Στο πρώτο ημίχρονο σεβαστήκαμε περισσότερο την Άντερλεχτ από όσο έπρεπε. Πήραμε δυνάμεις από το δεύτερο ημίχρονο και αυτό θα μας βοηθήσει. Πιστεύω ότι θα σκοράρουμε σίγουρα. Ακόμα κι αν σκοράρει πρώτη Άντερλεχτ δεν θα τα παρατήσουμε. Θα παλέψουμε για την πρόκριση μέχρι το τέλος. »

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση