ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Μπράβο παλληκάρια

Ο Τόμας Κρίστιανσεν και οι ποδοσφαιριστές του έκαναν ότι μπορούσαν στο γήπεδο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Πίκρα, στεναχώρια και ένα αίσθημα αδικίας επικρατεί σήμερα στις τάξεις των φίλων του ΑΠΟΕΛ. Όχι γιατί ο ΑΠΟΕΛ δεν άξιζε να αποκλειστεί ούτε γιατί ήταν καλύτερος της Άντερλεχτ απλά όταν έχεις συνηθίσει σε άθλους όταν επιστρέφεις στην πραγματικότητα σου κάθετε βαριά. Η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν προσπάθησε χθες, ωστόσο αν και έκανε καλή εμφάνιση δεν κατάφερε να νικήσει την ποιότητα της Άντερλεχτ και τις απουσίες του.

Ο Τόμας Κρίστιανσεν και οι ποδοσφαιριστές του έκαναν ότι μπορούσαν στο γήπεδο. Ο Μπόι Βάτερμαν έμοιαζε για ακόμη ένα αγώνα ανίκητος ενώ αυτή την φορά οι αλληλοκαλύψεις λειτούργησαν καλύτερα. Μέχρι και το πρώτο 20λεπτο η ομάδα πέρασε ένα εφιάλτη, μετά ξεθάρρεψε ισορρόπησε αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει με αξιώσεις. Λίγο η αδυναμία του Μπαράλ αριστερά και λίγο η έλλειψη τρίτου ποδοσφαιριστή στον άξονα στοίχησαν στην επιθετική ανάπτυξη των «γαλαζοκιτρίνων». Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα ήταν καλύτερα αλλά ο ΑΠΟΕΛ δεν έφτιαξε κλασσικές ευκαιρίες, ούτε η Άντερλεχτ το έκανε όμως ωστόσο σε μια φάση που κανείς δεν το περίμενε ο ΑΠΟΕΛ δέχθηκε το γκολ. Κάπου εκεί το όνειρο ξεθώριασε, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας προσπάθησαν αλλά ένα γκολ δεν ήρθε ποτέ.

Δεν πειράζει όμως, δεν είναι ώρα τώρα για λύπες, δεν είναι ώρα για στεναχώριες, η ομάδα αυτή πρέπει να δει μπροστά. Εξάλλου το μέλλον της προδιαγράφεται λαμπρό με ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες. Τα καλύτερα έρχονται για τόσο σε Κύπρο όσο και σε Ευρώπη. Για να συνεχίσουν να απολαμβάνουν οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ τις χαρές ανάλογων επιτυχιών πρέπει να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Το αντιλαμβάνονται και οι ίδιοι και ο Τόμας Κρίστιανσεν. Η προσοχή στρέφεται σε αυτό και στον αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ, μετά βλέπουμε και για το κύπελλο.

Ξεκινώντας να γράφω αυτό το άρθρο χρησιμοποίησα αρνητικά συναισθήματα, παρόλα αυτά κλείνοντάς το θα πράξω το αντίθετο. Χαρά, περηφάνια, τιμή και συγκίνηση για ότι κατάφερε φέτος ο ΑΠΟΕΛ του Τόμας Κρίστιανσεν. Αυτά είναι τα συναισθήματα που πρέπει να νιώθει ο κάθε ΑΠΟΕΛίστας και όχι μόνο. Με αυτά θα πορευθεί στην συνέχεια και με αυτά θα διηγούνται οι πρωταγωνιστές αυτού του όμορφου παραμυθιού την ιστορία τους στα παιδιά και στα εγγόνια τους. Μπράβο παλληκάρια μας κάνατε ξανά περήφανους, ευχαριστούμε.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση