ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Ίσως κρινει πολλά

Η σημασία των 3 βαθμών γίνεται ακόμη μεγαλύτερη

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο ΑΠΟΕΛ αρχίζει σήμερα την προετοιμασία του ενόψει του δύσκολου αγώνα της Δευτέρας απέναντι στην ΑΕΛ στο στάδιο ΓΣΠ. Μπορεί οι «γαλαζοκίτρινοι» να είναι κουρασμένοι από το τελευταίο ευρωπαϊκό τους ταξίδι και αυτό να είναι φυσιολογικό.

Ωστόσο ο Τόμας Κρίστιανσεν πρέπει να παρατάξει τους καλύτερους 11 που θα φύγουν με την νίκη. Η σημασία των 3 βαθμών γίνεται ακόμη μεγαλύτερη αν κάποιος δει το μεγάλο ντέρμπι που υπάρχει αυτή την αγωνιστική.

Συγκεκριμένα ο Απόλλωνας φιλοξενεί την ΑΕΚ στο άδειο Τσίρειο με τις δύο ομάδες να θέλουν πάση θυσία τους τρείς βαθμούς. Η απόσταση τώρα από την 2η ΑΕΚ είναι στους 6 βαθμούς και από τον 3ο Απόλλωνα στους 7.

Επομένως γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι με το τέλος αυτής της αγωνιστικής ίσως ένας ή ακόμη και οι δύο από τους συν διεκδικητές του πρωταθλήματος ουσιαστικά να τεθεί εκτός μάχης. Το πιο πάνω θα ήταν το ιδανικό σενάριο για τον ΑΠΟΕΛ που όμως για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρός και ψυχωμένος για την νίκη την Δευτέρα, ανεξαρτήτου αποτελέσματος.

Ο Τόμας Κρίστιανσεν μπορεί να χαμογελά αφού βλέπει σημαντικές μονάδες του ρόστερ να τίθενται ξανά στην διάθεσή του. Ο Μπερτόλιο είναι πλέον πανέτοιμος, ο Κάνιας και ο Μοράις έχουν ξανά δικαίωμα συμμετοχής.

Την ίδια στιγμή ο Εμπεσίλιο δείχνει να ανεβάζει στροφές ενώ ο νεοαποκτηθείς Γιαμπερέ τα πήγε καλά στον αγώνα απέναντι στην Άντερλεχτ. Με αυτά τα δεδομένα σίγουρα ο Δανός θα νιώθει λίγο πιο άνετα στον καταρτισμό της εντεκάδας αφού θα έχει στο νου του ότι ακολουθεί και διακοπή για τις Εθνικές ομάδες.

Αρχίζει λοιπόν σήμερα η δεύτερη αγωνιστική της β’ φάσης του πρωταθλήματος και όποιος πει ότι τα βλέμματα των «γαλαζοκιτρίνων» δεν θα είναι στραμμένα προς Τσίρειο μεριά τότε θα είναι ψεύτης.

Ωστόσο δεν πρέπει να επαναπαυτούν οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ από οποιοδήποτε αποτέλεσμα στην Λεμεσό και αντιθέτως οφείλουν να στρωθούν στην δουλειά.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση