ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Αρχή με τον Τόμας

Ο Πρόδρομος Πετρίδης θέλει να τελειώνει, θετικά, όσο πιο γρήγορα γίνεται αυτό το θέμα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ απολαμβάνουν την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων. Η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών της ομάδας έχουν την ευκαιρία να πάρουν σημαντικές ανάσες και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει της δύσκολης συνέχεια.

Την ίδια στιγμή που οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ και ο Τόμας Κρίστιανσεν ετοιμάζονται κατάλληλα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος η διοίκηση της ομάδας άρχισε δειλά δειλά τον προγραμματισμό για την νέα σεζόν. Πέραν από τους ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια ανανεώθηκαν η διοίκηση των «γαλαζοκιτρίνων» θέλει να κλείσει ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο, αυτό του προπονητή. Επιθυμία όλων που ασχολούνται με την ομάδα είναι να παραμείνει ο Τόμας Κρίστιανσεν στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ. Είναι κάτι το οποίο έγινε γνωστό και από επίσημα χείλη.

Γίνεται αντιληπτό ότι η ανανέωση του συμβολαίου του Τόμας Κρίστιανσεν είναι κάτι που επιθυμεί διακαώς η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ. Αυτό οφείλεται στην πολύ καλή δουλειά και έργο που έχει κάνει ο Δανός στον πάγκο της ομάδας. Ο Πρόδρομος Πετρίδης και οι συνεργάτες του θέλουν να τελειώνει, θετικά, όσο πιο γρήγορα γίνεται αυτό το ζήτημα καθώς πρέπει να προχωρήσουν και στην και στην αναζήτηση ποδοσφαιριστών για την νέα σεζόν. Επομένως χωρίς να ξέρει κάποια ομάδα τον προπονητή που θα έχει τότε δεν μπορεί να αρχίσει το ψάξιμο.

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ έχει συνηθίσει ότι θέλει να το παίρνει και αυτό είναι που πιθανότατα να συμβεί και με τον Τόμας Κρίστιανσεν. Αν η διοίκηση της ομάδας τα βρει με τον Δανό, τότε κάπου εκεί θα ξεκινήσει και ο προγραμματισμός ενόψει της νέας σεζόν.

Μπορεί να είναι ακόμη νωρίς και το πρωτάθλημα να μην έχει κριθεί ωστόσο το ρητό «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» ταιριάζει γάντι στην περίπτωση αυτή.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση