ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Εβδομάδα εξελίξεων

Πέραν από το θέμα ενίσχυσης, υπάρχει και η περίπτωση Τόμας Κρίστιανσεν.

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ μπήκαν από χθες σε ρυθμούς ντέρμπι αφού επέστρεψαν στις προπονήσεις. Τα αγωνιστικά δεδομένα λίγο πολύ γνωστά με τον Ιωάννου να κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει τον αγώνα του Σαββάτου.

Ωστόσο πέραν από το αγωνιστικό κομμάτι οι εξελίξεις φαίνεται ότι τρέχουν και στον τομέα του προγραμματισμού ενόψει της νέας σεζόν. Σήμερα αναμένεται στην Κύπρο ο Χοσέ Λορένθο προκειμένου να ενημερώσει την διοίκηση για τους στόχους που εντόπισε. Ο Ισπανός αρχισκάτουερ βρισκόταν σε διαδικασία αναζήτησης ποδοσφαιριστών που θα ενισχύσουν το ρόστερ του ΑΠΟΕΛ την νέα σεζόν. Η προσπάθεια αυτή φαίνεται ότι τα πήγε καλά και ο Λορένθο έρχεται με συγκεκριμένες προτάσεις τις οποίες θα εξετάσει η διοίκηση των «γαλαζοκιτρίνων».

Πέραν από το θέμα ενίσχυσης του ρόστερ εξακολουθεί να υφίσταται και το θέμα ανανέωσης του συμβολαίου του Τόμας Κρίστιανσεν. Στον Δανό έχει ήδη εκφραστεί η επιθυμία της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ για να παραμείνει και για άλλα χρόνια στον Αρχάγγελο. Τα δεδομένα δεν είναι τόσο ξεκάθαρα ωστόσο οι πιθανότητες παραμονής του Τόμας Κρίστιανσεν είναι μεγάλες. Ίσως μάλιστα να έχουμε εξελίξεις εντός της εβδομάδας και συγκεκριμένα από την Τετάρτη και έπειτα όπου επιστρέφει ο Πρόδρομος Πετρίδης στην Κύπρο.

Τέλος εξελίξεις αναμένουμε πολύ σύντομα να υπάρξουν και στον τομέα των ανανεώσεων με μερικές από αυτές να επείγουν. Συγκεκριμένα η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ «καίγεται» για να ανανεώσει το συμβόλαιο του Βινίσιους και του Βάτερμαν  και λογικά βρίσκεται σε επαφές μαζί τους. Εκκρεμούν επίσης οι περιπτώσεις των Αστίθ και Αλεξάνδρου ωστόσο οι περιπτώσεις αυτές έχουν κάποιες ιδιαιτερότητες.

Έχει μπει λοιπόν μια εβδομάδα όπου αναμένονται πολλές εξελίξεις σε διάφορους τομείς. Παρόλα αυτά η ομάδα οφείλει να μείνει συγκεντρωμένη στον στόχο της αφού ο αγώνας του Σαββάτου πρέπει να αντιμετωπιστεί με πάσα σοβαρότητα και χωρίς αποπροσανατολισμούς.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X