ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Ξεχνούν... προσωρινά

Σήμερα θα είναι ουσιαστικά η πιο καθοριστική προπόνηση για τον Νικόλα Ιωάννου

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Απομένουν δύο μέρες πριν ο ΑΠΟΕΛ ριχθεί ξανά στην μάχη του πρωταθλήματος για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στην Λάρνακα. Ο αγώνας του Σαββάτου θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμος αφού ανάλογα με την έκβασή του ίσως καθορίσει πολλά για το πρωτάθλημα.

Στην εβδομάδα που διανύουμε ασχοληθήκαμε με πολλά θέματα πέραν του αγωνιστικού κομματιού αφού οι εξελίξεις στον τομέα του προγραμματισμού έτρεχαν. Ωστόσο τώρα είναι η ώρα που ο Τόμας Κρίστιανσεν και οι ποδοσφαιριστές του πρέπει να τα ξεχάσουν όλα αυτά και να επικεντρωθούν στον αγώνα του Σαββάτου. Ο Δανός τεχνικός πρέπει να προετοιμάσει την ομάδα του όσο καλύτερα μπορεί προκειμένου να μπει στον αγωνιστικό χώρο του Αρένα και πάρει την νίκη. Πρέπει να ξεχάσει, έστω και προσωρινά, την φημολογία περί ανανέωσης του συμβολαίου του και να καθοδηγήσει με μαεστρία από τον πάγκο τους ποδοσφαιριστές του.

Από την άλλη πλευρά πρέπει οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ να συγκεντρωθούν απόλυτα στον στόχο τους και με πάθος να πάρουν το πολυπόθητο διπλό. Για όσους εκκρεμούν οι ανανεώσεις των συμβολαίων τους, και κυρίως ο Αστίθ και ο Βάτερμαν που ίσως αγωνιστούν βασικοί, πρέπει να ξεχάσουν και αυτοί με την σειρά τους το τι θα γίνει στο μέλλον και να προσηλωθούν στο παρόν. Τέλος πρέπει ακόμη και ο ίδιος ο κόσμος που θα ταξιδέψει στην Λάρνακα να μην έχει τίποτα άλλο στο μυαλό του παρά μόνο το πώς θα σπρώξει την ομάδα του προς την νίκη που θα σημαίνει αυτόματα και γερό βήμα τίτλου.

Σήμερα θα είναι ουσιαστικά η πιο καθοριστική προπόνηση για τον Νικόλα Ιωάννου που αν προπονηθεί κανονικά θα είναι και στην αποστολή. Όσο αφορά τον Βινίσιους χρειάζεται ακόμη λίγο χρόνο. Κάνοντας πράξη λοιπόν όλα τα πιο πάνω και ξεχνώντας έστω και προσωρινά ο κάθε ένας αυτά που τον απασχολούν πρέπει ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία να παρουσιαστούν πανέτοιμοι για τον αγώνα του Σαββάτου.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση