ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Ανακοινώνεται στη Βραζιλία ο Μπερτόλιο

Προς Βραζιλία ο Φακούντο Ντανιέλ Μπερτόλιο

Newsroom 24sports

Ο Φακούντο Ντανιέλ Μπερτόλιο είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση για τον ΑΠΟΕΛ. Ο Αργεντινός ήρθε στους «Γαλαζοκίτρινους» μετά την πώληση του Ντε Βινσέντι και ήταν ο παίκτης που θα έκανε τη διαφορά. Τελικά ουδέποτε τα κατάφερε και μετά από 1.5 χρόνο βρέθηκε εκτός ομάδας. Τη θέση του στο ρόστερ έπιασε ο Βάτερμαν πριν από λίγες μέρες και έτσι βρέθηκε στο ψάξιμο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Βραζιλία ο Μπερτόλιο βρίσκεται προ των πυλών της Βιτόριας.

Η Βιτόρια είναι στην 16η θέση από 20 ομάδες, με 43 βαθμούς. Ο Αργεντινός αποτελεί επιθυμία του προπονητή, καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστή με εμπειρίες που μπορεί να βοηθήσει. Μάλιστα σύμφωνα με το δημοσίευμα φαίνεται πως εντός των επόμενων μερών ο Μπερτόλιο θα ανακοινωθεί και επίσημα, ενώ ο πρόεδρος της ομάδας έχει κάνει αναφορά πως ο Αργεντινός θα βάλει τη φανέλα της Βιτόρια.

Ο Αργεντινός είχε όλων των ειδών τραυματισμών, από μυϊκούς μέχρι και στα δόντια(!)

Ο Μπερτόλιο συνολικά σε 161 παιχνίδια κατάφερε να σκοράρει 54 φορές. Στον ΑΠΟΕΛ είχε έρθει ως μεγάλη μεταγραφή όμως ποτέ δεν πρόσφερε αυτά που όλοι περίμεναν. Οι πολλοί και συχνοί τραυματισμοί του δεν τον άφησαν να ξεδιπλώσει αυτά που ξέρει. Ο Αργεντινός είχε όλων των ειδών τραυματισμών, από μυϊκούς μέχρι και στα δόντια(!) και ως αποτέλεσμα ποτέ δεν κατάφερε ποτέ να προσφέρει όλα αυτά που μπορεί. Έτσι ένα σημαντικό κεφάλαιο φαίνεται πως θα κλείσει για τον ΑΠΟΕΛ. Ο Φακούντο Μπερτόλιο θα αποτελέσει και επίσημα παρελθόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Τουρκικά παιχνίδια προπαγάνδας στο Αφριν

«Αυτό θα πει Τουρκία και το συντομότερο που οι `μεγάλες` δυνάμεις το αντιληφθούν θα αποφευχθεί η δημιουργεία ...»
knak  |  18:39

Το «υπεξ» αρχίζει καταμέτρηση των Τ/κ στο εξωτερικό, ανακοίνωσε ο Οζερσάι

«Που το πάει ο Οζερσάϊ,….. μήπως για μια ενδεχόμενη λύση να χρησιμοποιήσουν τους αριθμούς για πολιτική ...»
ΜΡ  |  10:37

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση