ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Επιστροφές που φέρνουν ικανοποίηση

O Γιώργος Δώνης δεν μπορεί παρά να είναι ευχαριστημένος από το χθεσινό φιλικό

Newsroom 24sports

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ έδωσαν χθες ένα πάρα πολύ σημαντικό φιλικό και αυτό που ξεχώρισε ήταν οι επιστροφές του Ορ και του Μπερτόλιο. Αμφότεροι αγωνίστηκαν για ένα ημίχρονο και κατέγραψαν τα πρώτα έστω και ανεπίσημά τους λεπτά μετά τους τραυματισμούς τους.

Πλέον με τις επιστροφές των Ορ και Μπερτόλιο τα δεδομένα είναι διαφορετικά αφού και οι δύο είναι ποδοσφαιριστές που μπορούν να δώσουν λύσεις σε θέσεις που ο ΑΠΟΕΛ πονά

Ο Γιώργος Δώνης δεν μπορεί παρά να είναι ικανοποιημένος από αυτή την εξέλιξη αφού πλέον είδε να προστίθενται ακόμη δύο όπλα στην φαρέτρα του και μάλιστα δύο όπλα ιδιαίτερα σημαντικά. Ένα από τα προβλήματα που ταλάνιζε τον τελευταίο καιρό τον Ελλαδίτη τεχνικό ήταν η κούραση των ποδοσφαιριστών του από τους πολλούς συνεχόμενους αγώνες. Οι πολλοί τραυματισμοί δεν έδιναν την δυνατότητα στον Γιώργο Δώνη να κάνει μεγάλης έκτασης rotation και έτσι έπαιζαν οι ίδιοι έντεκα σχεδόν σε κάθε αγώνα.

Πλέον με τις επιστροφές των Ορ και Μπερτόλιο τα δεδομένα είναι διαφορετικά αφού και οι δύο είναι ποδοσφαιριστές που μπορούν να δώσουν λύσεις σε θέσεις που ο ΑΠΟΕΛ πονά. Αφενός ο Ορ θα μπορεί να ξεκουράσει τον Στάθη Αλωνεύτη ο οποίος τράβηξε μπόλικο κουπί μέχρι στιγμής και χρειάζεται ανάσες. Αφετέρου ο Φακούντο Μπερτόλιο είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να δώσει λύσεις τόσο στη θέση του επιτελικού μέσου αλλά και στο δεξί φτερό της επίθεσης που είναι μια θέση όπου δεν υπάρχουν πολλές επιλογές.

Συνεπώς ο Γιώργος Δώνης δεν μπορεί παρά να είναι ευχαριστημένος από το χθεσινό φιλικό και την επιστροφή κυρίως αυτών των δύο ποδοσφαιριστών αλλά και του Εμπεσίλιο. Εξάλλου αυτός ήταν και ο λόγος που ζήτησε να γίνει το φιλικό. Πλέον όλοι επικεντρώνονται στον αγώνα της επόμενης εβδομάδας απέναντι στην Ομόνοια. Εκεί οι «γαλαζοκίτρινοι» θα ψάξουν την πρώτη τους νίκη σε ντέρμπι για φέτος.

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Νέες κατηγορίες Θεμιστοκλέους κατά Γ. Εισαγγελέα

«Ας είμαστε σοβαροί, υπάρχει περίπτωση ο θεμιστοκλεους, ο οποίος με αναίδεια παραβίαζε τους νομους, να ...»
Ντομπρος Κελαηδης  |  00:11

Προς Ομόνοια ο Κατσουρίδης

«ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ»
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕ  |  19:31

Νέες κατηγορίες Θεμιστοκλέους κατά Γ. Εισαγγελέα

«Αγαπητή ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, Εδώ η πατρίδα χάνεται και αφιερώνετε χώρο στις επικεφαλίδες για τις ενέργειες ενός ...»
Βρε τον ανόητο δηλαδή!!  |  19:16

Γ.Εισαγγελέας: Δε διαγράφουμε αδιάκριτα τροχαίες παραβιάσεις

«Γειά σου συνονόματε λεβεντιά. Και Πρόεδρος της Δημοκρατίας, με Υπουργό Οικονομικών την κα Χρυστάλλα. ...»
Κώστας  |  12:01

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση