ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:42
 

ΑΠΟΕΛ: Η σπουδαιότητα με... Όαρ

Ο ΑΠΟΕΛ ήρθε σε συμφωνία με τον Τόμι Όαρ και ο Αυστραλός είναι έτοιμος να προσθέσει ποιότητα στο ρόστερ των πρωταθλητών.

Newsroom 24sports

Ως μια από τις καλύτερες Κυριακές της χρονιάς μπορούν να χαρακτηρίσουν οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ την σημερινή. Η ομάδα τους ήρθε σε συμφωνία με τον Τόμι Όαρ και ο Αυστραλός είναι έτοιμος να φορέσει τα γαλαζοκίτρινα και να προσθέσει ποιότητα στο ρόστερ των πρωταθλητών.

Η προσπάθεια που έγινε τις τελευταίες μέρες προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή με τον 25χρονο εξτρέμ δείχνει το πώς θέλει να κινηθεί η διοίκηση του Πρόδρομο Πετρίδη στη φετινή μεταγραφική περίοδο. Οι διοικούντες του ΑΠΟΕΛ γνωρίζουν ότι είναι μια εξαιρετικά κρίσιμη χρονιά η φετινή αφού η ομάδα ουσιαστικά επιβάλλεται να πάρει πρόκριση σε ομίλους. Τα τελευταία δύο χρόνια οι πρωταθλητές ουσιαστικά αποδυναμώνονταν κάθε μεταγραφική περίοδο αντί να ενισχύονταν. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι σε τρεις διαδοχικές μεταγραφικές περιόδους έφυγαν κατά σειρά οι τρεις καλύτεροι ποδοσφαιριστές της ομάδας, Καρλάο, Ντε Βινσέντι και Πιέρος. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα να μείνει με καλούς μεν ποδοσφαιριστές αλλά όχι τέτοιους που θα έκαναν την διαφορά.

Επίσης οι «γαλαζοκίτρινοι» τα τελευταία χρόνια στηρίζονται σε ένα συγκεκριμένα κορμό 7-8 ποδοσφαιριστών με ελάχιστες αλλαγές πάνω σε αυτό. Το γεγονός αυτό οφείλεται στο ότι οι μεταγραφές που έγιναν τις τελευταίες σεζόν ήταν στην πλειοψηφία τους αποτυχημένες. Συνεπώς ο κορμός αυτός έχει μεγαλώσει ηλικιακά και αυτό επηρέαζε και την απόδοση της ομάδας. Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν η επιτυχία των φετινών μεταγραφών είναι επιβεβλημένη αλλιώς ο ΑΠΟΕΛ θα μπει σε δύσκολα μονοπάτια αφού ειδικά όσο αφορά το οικονομικό κομμάτι η πρόκριση σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης είναι αναγκαία.

Η επιτυχία των φετινών μεταγραφών είναι επιβεβλημένη

Είναι γι’ αυτό που όλοι στον ΑΠΟΕΛ είδαν με τεράστια ικανοποίηση την θετική έκβαση της υπόθεσης με τον Τόμι Όαρ. Ο Αυστραλός είναι αναμφίβολα ένας πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής σε εξαιρετική ποδοσφαιρική ηλικία. Βαδίζει στο 25ο έτος της ηλικίας του και σίγουρα διψάει για νέες προκλήσεις και νέες επιτυχίες. Είναι αποφασισμένος να ξανακερδίσει την θέση του στην Εθνική Αυστραλίας και θέλει να δικαιώσει όλους όσους τον αποκάλεσαν ως τον νέο Κιούελ.

Με την προσθήκη λοιπόν του Τόμι Όαρ στο ρόστερ φαίνεται ότι η επιτροπή προγραμματισμού του ΑΠΟΕΛ κινείται προς την σωστή κατεύθυνση. Στην δημιουργία δηλαδή μιας ομάδας που θα διαθέτει ποιότητα όχι μόνο σε βραχυπρόθεσμο αλλά και σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα. Στην δημιουργία μιας ομάδας που θα είναι ικανή να πρωταγωνιστεί για πολλά χρόνια σε Κύπρο και Ευρώπη.

Οι κινήσεις έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές που έγιναν φαίνεται να βαδίζουν με την φιλοσοφία που περιγράψαμε και αυτό που μένει να δούμε είναι αν αυτό θα φανεί και στο γήπεδο. Η μοναδική εκκρεμότητα είναι αυτή στην θέση του επιθετικού και με όσα μας έχουν δείξει στον ΑΠΟΕΛ, μάλλον θα πάνε για κάτι… καλό.

Ανδρέας Παφίτης

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Μπλόκαραν λογαριασμούς με ΜΕΔ στη ΣΚΤ

«Δυστυχώς αργήσατε. Αυτή την ενέργεια έπρεπε να την κάνετε τουλάχιστον δύο χρόνια πριν.»
πανασιανός  |  17:40

ΣΤΕΚ: Καταγγελία για ηχορύπανση στις τουριστικές περιοχές

«Ας κλείσουν ξενοδοχείο σε περιοχή που δεν έχει "ηχορύπανση" γιατί αν χαμηλώσουμε τα ντέσιμπελ, πάλε ...»
Logik  |  16:04

ΣΤΕΚ: Καταγγελία για ηχορύπανση στις τουριστικές περιοχές

«Ας κλείσουν ξενοδοχείο σε περιοχή που δεν έχει "ηχορύπανση" γιατί αν χαμηλώσουμε τα ντέσιμπελ, πάλε ...»
Logik  |  16:04

Τα ΜΕΔ των 7.5 δισ. ευρώ στον πυρήνα της έρευνας για ΣΚΤ

«ΠΡΟΣ Ai Em: ΣΟΥ ΈΦΤΑΙΞΕ Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ!!!!! ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟ: ΕΠΙ ΠΟΙΩΝ ...»
ΠΑΝΑΣΙΑΝΟΣ  |  15:52

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση