ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:58
 

ΑΠΟΕΛ: Μεταγραφών συνέχεια...

Τους επόμενους στόχους έχει κλειδώσει ο ΑΠΟΕΛ

Newsroom 24sports

Εδώ και μέρες ο ΑΠΟΕΛ κινείται σε ρυθμούς προγραμματισμού, μιας και ψάχνει την ποιοτική ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν. Ήδη οι «Γαλαζοκίτρινοι» προχώρησαν σε τρεις μεταγραφές (Καζού, Ταβάρες, Νατέλ) και αναμένεται πως στις επόμενες μέρες θα υπάρξουν και άλλες.

Στην πρώτη φάση του προγραμματισμού, δηλαδή αυτή που διανύουμε τώρα και η οποία είναι μέχρι να ξεκινήσει την προετοιμασία της η ομάδα, αναμένεται πως θα υπάρξουν ακόμα 2-3 κινήσεις. Οι «Γαλαζοκίτρινοι» ψάχνουν επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά και ακόμη ένα ακραίο επιθετικό. Και για τις δυο θέσεις έχουν δει το φως της δημοσιότητας κάποια ονόματα, όμως τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Ο προγραμματισμός των «Γαλαζοκιτρίνων» χωρίζεται σε τρεις φάσεις. Στόχος του Μπαλταζάρ να πάρει άριστα και στις τρεις

Αφού ξεκινήσει η προετοιμασία, τότε ο προγραμματισμός των «Γαλαζοκιτρίνων» θα μπει σε δεύτερη φάση. Σε αυτήν ο Μπαλταζάρ και οι συνεργάτες του θα προχωρήσουν στην βολιδοσκόπηση ποδοσφαιριστών που θα μπορούν να προσθέσουν συγκεκριμένα στοιχεία. Ίσως δούμε ένα δεύτερο κεντρικό αμυντικό (κάτι που ουσιαστικά θα σημαίνει αποδέσμευση του Ρουέδα), ίσως κάποιο ποδοσφαιριστή στη θέση του Φαρίας.

Τελευταία φάση του προγραμματισμού θα έρθει τον Αύγουστο και όταν λίγο πολύ ξεκαθαρίσει και η Ευρωπαϊκή πορεία. Εκεί θα μπουν οι τελευταίες πινελιές βάθους στο ρόστερ, με στόχο η ομάδα να μπορεί να αντεπεξέλθει στις διπλές υποχρεώσεις, Ευρώπη και πρωτάθλημα (αν υπάρχουν). Βέβαια γι’ αυτή τη φάση δεν μπορούν να ειπωθούν πολλά πράγματα καθώς τυχών ενίσχυση θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντας. Από το αν ο Μπαλταζάρ θεωρεί πως υπάρχουν κάποια κενά ακόμη και στο βάθος του ρόστερ, απ’ το αν και που θα αγωνίζεται ο ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη και φυσικά απ’ το αν μπορεί να βρει τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Ο πιο εύκολος αντίπαλος, η Λουτ και το αγνοούμενο πόρισμα

«Εσύ και ο συνομιλητής σου, που πολύ βολικά δεν αναφέρεις ποιος είναι, πρέπει να αντιληφθείτε ότι ανήκετε ...»
Yiannos  |  10:15

Γ. Εισαγγελέας: Καμιά σχέση με συγκεκριμένη πώληση τεμαχίου στον Πωμό

«Κάτι μου λέει ότι δεν είναι τυχαία που άρχισε η υπόσκαψη του Γ.Ε. Μετά από διαφωνίες του με κάποιες ...»
CGA  |  09:36

Ζητά βοήθεια η Ερευνητική Επιτροπή για ΣΚΤ

«Eλπίζω όταν αυτή η Επιτροπή τελειώσει το έργο που ανέλαβε, να μην ντρέπεται να κυκλοφορεί στους ...»
knak  |  20:51

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Ο Νούνο Μοράις και ο αμφίβολος Λούκας Σόουζα

ΑΠΟΕΛ: Η αντίδραση επιβάλλεται!

Οι «Γαλαζοκίτρινοι» πρέπει να δείξουν διαφορετική εικόνα από αυτή κόντρα στον Ερμή ώστε να κερδίσουν την Νέα Σαλαμίνα απόψε ...
Newsroom 24sports
 |  ΑΠΟΕΛ
Οι παίκτες του Μπαλταζάρ πρέπει να βρουν τα κίνητρα για την επόμενη μέρα

ΑΠΟΕΛ: Αντίδραση... τώρα!

Το ζητούμενο για το ΑΠΟΕΛ είναι ένα το πρωτάθλημα. Για να έρθει αυτό πρέπει να υπάρξει αντίδραση και αυτή να ξεκινήσει από ...
Newsroom 24sports
 |  ΑΠΟΕΛ