ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 20:38
 

ΑΠΟΕΛ: Να δώσει συνέχεια στην Πάφο

Οι «γαλαζοκίτρινοι» ταξιδεύουν στην Πάφο με στόχο το τρίποντο, έτσι ώστε να εκμεταλλευτούν και τις απώλειες που θα υπάρξουν στο ντέρμπι

Newsroom 24sports

Δύσκολη έξοδο έχει σήμερα ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος ταξιδεύει στην Πάφο για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, που προέρχεται από το εντυπωσιακό 6-0 επί του Άρη στην Λεμεσό. Ενώ, μέσα στην έδρα της έχει βάλει πολλές δυσκολίες σε όλους τους αντιπάλους.

Αδιαπραγμάτευτος στόχος είναι η νίκη και οι τρεις βαθμού, κάτι που θα διατηρήσει την ομάδα στην κορυφή

Αυτό έχουν κατά νου οι παίκτες του Γιώργου Δώνη, που πάνε με σοβαρότητα στην Πάφο, ξέροντας τι θα αντιμετωπίσουν. Ωστόσο, ένα καλό ΑΠΟΕΛ δεν έχει να φοβηθεί από κανένα αντίπαλο και οποιαδήποτε έδρα.

Γι’ αυτό, αδιαπραγμάτευτος στόχος είναι η νίκη και οι τρεις βαθμού, κάτι που θα διατηρήσει την ομάδα στην κορυφή, ενώ ταυτόχρονα θα μπορεί να εκμεταλλευτεί τις απώλειες που θα προκύψουν στο ντέρμπι ανάμεσα στον Απόλλωνα και την ΑΕΚ.

Ο Γιώργος Δώνης δεν μπορεί να υπολογίζει και σ’ αυτόν τον αγώνα τον Καρλάο, ο οποίος είναι ανέτοιμος ακόμα. Εκτός είναι επίσης ο Γιώργος Εφραίμ, που αύριο θα ταξιδεύσει στην Πορτογαλία για να περάσει από εξειδικευμένες εξετάσεις. Αλλά και ο Βάντερμαν.

Με αυτά τα δεδομένα, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Πέρεθ. Δεξιά στην άμυνα Νσούε και αριστερά ο Ιωάννου. Στο κέντρο της άμυνας λογικά θα επιστρέψει ο Μερκής και μαζί του θα είναι ο Πιλιάκοφ.

Στον άξονα θα δούμε ξανά τον Μοράις και τον Σόουζα σε ρόλο ανασταλτικών μέσων. Μπροστά τους πιθανότατα θα βρίσκεται ο Εμπεσίλιο, χωρίς να αποκλείεται να δούμε τον Ζαχίντ και να πάει ο Ολλανδός στα άκρα.

Αν όμως είναι ο Εμπεσίλιο στον άξονα, τότε θα δούμε τον Ζαχίντ στα άκρα. Βασικά, αυτοί οι δύο θα εναλλάσσονται θέσεις. Για την άλλη θέση στα άκρα, μάλλον θα δούμε ξανά τον Ορ. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ποτέ.

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Μπλόκαραν λογαριασμούς με ΜΕΔ στη ΣΚΤ

«Δυστυχώς αργήσατε. Αυτή την ενέργεια έπρεπε να την κάνετε τουλάχιστον δύο χρόνια πριν.»
πανασιανός  |  17:40

ΣΤΕΚ: Καταγγελία για ηχορύπανση στις τουριστικές περιοχές

«Ας κλείσουν ξενοδοχείο σε περιοχή που δεν έχει "ηχορύπανση" γιατί αν χαμηλώσουμε τα ντέσιμπελ, πάλε ...»
Logik  |  16:04

ΣΤΕΚ: Καταγγελία για ηχορύπανση στις τουριστικές περιοχές

«Ας κλείσουν ξενοδοχείο σε περιοχή που δεν έχει "ηχορύπανση" γιατί αν χαμηλώσουμε τα ντέσιμπελ, πάλε ...»
Logik  |  16:04

Τα ΜΕΔ των 7.5 δισ. ευρώ στον πυρήνα της έρευνας για ΣΚΤ

«ΠΡΟΣ Ai Em: ΣΟΥ ΈΦΤΑΙΞΕ Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ!!!!! ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟ: ΕΠΙ ΠΟΙΩΝ ...»
ΠΑΝΑΣΙΑΝΟΣ  |  15:52

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση