ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 10:14
 

ΑΠΟΕΛ: Να δώσει συνέχεια στην Πάφο

Οι «γαλαζοκίτρινοι» ταξιδεύουν στην Πάφο με στόχο το τρίποντο, έτσι ώστε να εκμεταλλευτούν και τις απώλειες που θα υπάρξουν στο ντέρμπι

Newsroom 24sports

Δύσκολη έξοδο έχει σήμερα ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος ταξιδεύει στην Πάφο για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, που προέρχεται από το εντυπωσιακό 6-0 επί του Άρη στην Λεμεσό. Ενώ, μέσα στην έδρα της έχει βάλει πολλές δυσκολίες σε όλους τους αντιπάλους.

Αδιαπραγμάτευτος στόχος είναι η νίκη και οι τρεις βαθμού, κάτι που θα διατηρήσει την ομάδα στην κορυφή

Αυτό έχουν κατά νου οι παίκτες του Γιώργου Δώνη, που πάνε με σοβαρότητα στην Πάφο, ξέροντας τι θα αντιμετωπίσουν. Ωστόσο, ένα καλό ΑΠΟΕΛ δεν έχει να φοβηθεί από κανένα αντίπαλο και οποιαδήποτε έδρα.

Γι’ αυτό, αδιαπραγμάτευτος στόχος είναι η νίκη και οι τρεις βαθμού, κάτι που θα διατηρήσει την ομάδα στην κορυφή, ενώ ταυτόχρονα θα μπορεί να εκμεταλλευτεί τις απώλειες που θα προκύψουν στο ντέρμπι ανάμεσα στον Απόλλωνα και την ΑΕΚ.

Ο Γιώργος Δώνης δεν μπορεί να υπολογίζει και σ’ αυτόν τον αγώνα τον Καρλάο, ο οποίος είναι ανέτοιμος ακόμα. Εκτός είναι επίσης ο Γιώργος Εφραίμ, που αύριο θα ταξιδεύσει στην Πορτογαλία για να περάσει από εξειδικευμένες εξετάσεις. Αλλά και ο Βάντερμαν.

Με αυτά τα δεδομένα, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Πέρεθ. Δεξιά στην άμυνα Νσούε και αριστερά ο Ιωάννου. Στο κέντρο της άμυνας λογικά θα επιστρέψει ο Μερκής και μαζί του θα είναι ο Πιλιάκοφ.

Στον άξονα θα δούμε ξανά τον Μοράις και τον Σόουζα σε ρόλο ανασταλτικών μέσων. Μπροστά τους πιθανότατα θα βρίσκεται ο Εμπεσίλιο, χωρίς να αποκλείεται να δούμε τον Ζαχίντ και να πάει ο Ολλανδός στα άκρα.

Αν όμως είναι ο Εμπεσίλιο στον άξονα, τότε θα δούμε τον Ζαχίντ στα άκρα. Βασικά, αυτοί οι δύο θα εναλλάσσονται θέσεις. Για την άλλη θέση στα άκρα, μάλλον θα δούμε ξανά τον Ορ. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ποτέ.

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Προμήνυμα διεξόδου η επαναφορά του συνδικαλιστικού χρόνου

«Εφόσον είναι αναμεμιγμένο το ΑΚΕΛ, λύση δεν θα υπάρξει!!! »
knak  |  09:06

Επαναφέρεται ο συνδικαλιστικός χρόνος στις εκπαιδευτικές οργανώσεις

«....και εσυ ζοπποβορτε κυπριακε λαε πληρωνε φορους!!!»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  22:43

Επαναφέρεται ο συνδικαλιστικός χρόνος στις εκπαιδευτικές οργανώσεις

«Κυβερνητικές αποφάσεις για την παιδεία. (Μένει να τις αποδεχτούν οι οργανώσεις των εκπαιδευτικών) 1. ...»
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  |  20:37

Αίτημα για εποπτεία του αποφυλακισθέντα παιδεραστή

«Tώρα που την έπαθε η κυβέρνηση ......»
knak  |  17:49

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Ο Νούνο Μοράις και ο αμφίβολος Λούκας Σόουζα

ΑΠΟΕΛ: Η αντίδραση επιβάλλεται!

Οι «Γαλαζοκίτρινοι» πρέπει να δείξουν διαφορετική εικόνα από αυτή κόντρα στον Ερμή ώστε να κερδίσουν την Νέα Σαλαμίνα απόψε ...
Newsroom 24sports
 |  ΑΠΟΕΛ
Οι παίκτες του Μπαλταζάρ πρέπει να βρουν τα κίνητρα για την επόμενη μέρα

ΑΠΟΕΛ: Αντίδραση... τώρα!

Το ζητούμενο για το ΑΠΟΕΛ είναι ένα το πρωτάθλημα. Για να έρθει αυτό πρέπει να υπάρξει αντίδραση και αυτή να ξεκινήσει από ...
Newsroom 24sports
 |  ΑΠΟΕΛ