ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 18:16
 

ΑΠΟΕΛ: Ο κόσμος περιμένει τις απαντήσεις…

Ο Πρόδρομος Πετρίδης θα πρέπει να αποκαλύψει τα χαρτιά του στην περιβόητη διάσκεψη Τύπου...Ποιο είναι αυτό το plan B;

Newsroom 24sports

Έπειτα και τον αποκλεισμό του ΑΠΟΕΛ από την Αστάνα, η ομάδα μένει εκτός ευρωπαϊκών ομίλων μετά από 5 χρόνια. Ο κόσμος της ομάδας ήταν απογοητευμένος και ένα μεγάλο μέρος, κυριολεκτικά καζάνι που βράζει, με το μένος να μετατρέπεται σε…πυρά προς πάσα κατεύθυνση και κυρίως προς το Δ.Σ. της ομάδας που αν είναι σοβαρό πρέπει να αναλαμβάνει πάντα την ευθύνη και να βγαίνει μπροστά τόσο στις επιτυχίες, πόσο μάλλον στις αποτυχίες.

Οι ΑΠΟΕΛίστες λοιπόν, έθεσαν προ των ευθυνών τους διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές, διότι ο καθένας από τα συμβαλλόμενα μέρη έχει μερίδιο σ’ αυτή τη διπλή αποτυχία (ταπεινωτικό αποκλεισμό από τη Σούντουβα, οδυνηρό από την Αστάνα). Ο Πρόδρομος Πετρίδης, προς τιμήν του, βγήκε τότε μπροστά και με γραπτή ανακοίνωση, διαμήνυσε ότι η ομάδα έχει plan b και όλα θα απαντηθούν σε διάσκεψη Τύπου που θα παραθέσει λίαν συντόμως η διοίκηση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ.

Φέρνει αυτό το plan B, ξένους επενδυτες;

Ποιο είναι όμως αυτό το περιβόητο plan B; Το περσινό καλοκαίρι είχε βγει στο προσκήνιο ότι ξένοι επενδυτές έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να συμμετέχουν στα διοικητικά της ομάδας της Λευκωσίας και αφηνόταν να εννοηθεί ότι θα συνείσφεραν με σοβαρή οικονομική αρωγή τον ΑΠΟΕΛ.

Όμως, είχε επίσης, γραφτεί ότι για το…μπάσιμο αυτών των επενδυτών, απαιτείτο σημαντική αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Εν τέλει, κάτι τέτοιο δεν καρποφόρησε ή τουλάχιστον ήταν ένα κεφάλαιο που παρέμεινε κλειστό στο συρτάρι. Υπάρχει όμως μια σοβαρή πιθανότητα το κεφάλαιο αυτό να ανοίξει ξανά και να συζητηθεί εκ νέου στο τραπέζι.

Είναι πολλά τα ερωτηματικά...

Από την άλλη, είναι και το θέμα της διαχείρισης αυτών των χρημάτων (μπάτζετ, έσοδα, έξοδα κλπ.) Που πάνε τα χρήματα; Πόσα σπαταλήθηκαν στις αποζημιώσεις απολυμένων προπονητών και αποτυχημένων μεταγραφών; Πως αλήθεια λειτουργεί η επιτροπή προγραμματισμού στον καταρτισμό και τη στελέχωση του ρόστερ; Ποιος είναι ο ρόλος του καθενός μέσα στην επιτροπή; Με ποια κριτήρια προσλαμβάνεται προπονητής και με ποια στοιχεία διαλέγονται οι παίκτες; Πως λειτουργεί το σκάουτινγκ του ΑΠΟΕΛ; Πως θα κινηθεί η ομάδα την επόμενη μέρα και πως διασφαλίζεται η οικονομική συνέχεια και υγεία στην ομάδα; Να επεξηγηθεί δηλαδή, αναλυτικά αυτό το δεύτερο πλάνο που μπαίνει σε εφαρμογή!

Διότι το θέμα περί ξένων επενδυτών και όλα αυτά που γράφονται παραμένουν εικασίες μέχρι να πραγματοποιηθεί η Διάσκεψη Τύπου που παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον, αφού ο κόσμος θα χρειαστεί κάποιες πολύ πειστικές απαντήσεις για όλα τα θέματα…

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Οι θεσμοί δοκιμάζουν τις αντοχές της κοινωνίας

«Το άρθρο συνεχίζει: Ένα από τα πιο εντυπωσιακά αιτήματα της έρευνας είναι η εντύπωση που υπάρχει ότι ...»
Yiannos  |  10:42

Οι θεσμοί δοκιμάζουν τις αντοχές της κοινωνίας

«ΑΠΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ Stockwatch: Διολίσθηση στους 5 από τους 6 δείκτες διακυβέρνησης για το 2017, δείχνουν ...»
Yiannos  |  10:38

43χρονος εξωθούσε γυναίκες στην πορνεία

«Kάποτε κάποιος υπουργός εφεύρε τη μέθοδο εξάληψης των προαγωγών (πατρώνων) και για μια 20ετία εξηλήφτηκαν! ...»
knak  |  10:11

Σήμερα στην «Κ»: Σε βαθιά κρίση οι θεσμοί στην Κύπρο

«Όταν αξιωματούχοι αποδεικνύονται λερωμένοι, μην περιμένετε χαΐρι! »
knak  |  10:08

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Ο Νούνο Μοράις και ο αμφίβολος Λούκας Σόουζα

ΑΠΟΕΛ: Η αντίδραση επιβάλλεται!

Οι «Γαλαζοκίτρινοι» πρέπει να δείξουν διαφορετική εικόνα από αυτή κόντρα στον Ερμή ώστε να κερδίσουν την Νέα Σαλαμίνα απόψε ...
Newsroom 24sports
 |  ΑΠΟΕΛ
Οι παίκτες του Μπαλταζάρ πρέπει να βρουν τα κίνητρα για την επόμενη μέρα

ΑΠΟΕΛ: Αντίδραση... τώρα!

Το ζητούμενο για το ΑΠΟΕΛ είναι ένα το πρωτάθλημα. Για να έρθει αυτό πρέπει να υπάρξει αντίδραση και αυτή να ξεκινήσει από ...
Newsroom 24sports
 |  ΑΠΟΕΛ